Hvordan laver jeg URL forward (viderestilling)?

En URL forward (også kaldet URL redirect), er en videresendelse af et domænenavn til en anden adresse.
Eksempelvis hvis du har dandomain.com og ønsker at viderestille det til dandomain.dk, så dine besøgende altid ser dandomain.dk

• Du angiver selv, hvor dit domæne skal pege hen
    Det kan være på et andet domæne, eller en specifik side såsom www.dandomain.dk/hjemmeside/
  • En URL forward laver en 301 redirect fra dit domæne til den nye adresse.

Opsæt URL-forward (viderestilling)

1. Log ind i DanDomain Kundecenter
    Tryk på Det ønskede produkt (Domæne/webhotel m.m.)
  2. Når du er inde på Oversigten vælges “DNS-administration”
  3. Klik på Ny viderestilling
  4. Udfyld informationerne
    –   Overskrift: Giv et navn til pegningen, så du kan adskille forskellige pegninger efterfølgende.
    –   Navn: Skriv kun her hvis det er et subdomæne der skal peges et andet sted hen. som vist her , fx “www.<domæne>” og “<domæne>”

–   Type: Vælg den forward-type du gerne vil oprette
    HTTP 301 viderestilling – Permanent viderestilling, som er den mest anvendte viderestilling. Søgemaskiner så som Google, anbefaler 301.
    HTTP 302 viderestilling – Ligner og opføre sig på samme måde som 301 viderestilling, den er dog ikke søgemaskine venlig.
    HTTP 307 viderestilling – Fungere på præcis samme måde som 302 viderestillingen. Den er på samme måde ikke søgemaskine venlig.

Husk- at klik på Udgiv ændringer for at udgive zonen.

I bunden kan du se hvilke records som vil blive tilføjet.

5. Din URL forward er nu oprettet.
    Har du oprettet en ny forward, virker den næsten med det samme.
    Har du ændret en eksisterende forward, kan der gå op til 60 minutter, før det tager effekt.

Framed viderestilling

En framed viderestilling, viser indholdet fra destinations URL adressen på domænet. Du kan ikke se viderestillingen blive foretaget. Uanset hvilke undersider der besøges på siden, vises det ikke i adressefeltet.

–   URL (Omdirigering): Skriv her Destinationslinket til der hvor der peges hen.
    Meta description: (Kun Framed Viderestilling) Her kan du sætte en meta description som søgemaskiner, som f.eks Google, kan læse.

• Klik på Opret viderestilling