Der er informationer omkring en eller flere servicer. Se mere under driftstatus Driftstatus
0 varer 0 DKK

UrlDNS

Support - URL-forward / DNS hosting

Har du URL-forward eller DNS-hosting kan du nedenfor finde hjælp til hvordan disse bruges.

Vigtigt! Før du kan benytte DNS-hosting eller URL-forward på domænet skal du have et abonnement på dette. Dette kan bestilles her: klik her

Opsætning af DNS-hosting
  • For at rette i DNS'en skal du logge ind i DanDomain Kundecenter. Link til kundecenteret finder du i top menu'en.
  • Gå ind under punktet "domæner". Her vil du se et ikon med teksten "DNS pegning"
  • Tryk på dette ikon og DNS værktøjet åbner sig:

Med dette værktøj kan du tilføje/rette/slette A-record, MX-record, C-Name og NS på et sub domæne.

Trykker du på "Tilføj record" eller "RET" åbner der sig et billede til denne record.
Her oprettes den type record du ønsker. Tryk på "?" for at få hjælp.

Ofte stillede spørgsmål DNS hosting.

Support - URL-forward / DNS hosting

Jeg har lavet en rettelse, men det dur ikke?

Laver du en rettelse på en record, skal du huske på at der kan gå op til 24 timer før navneserverne verden over har registreret dette.

Har du behov for at ændre en record, er det en god ting at forberede sig på det. Under hver record er der en TTL (Time To Live). Denne styrer tiden for hvor ofte recorden opdateres af navneservere. Så skal du lave en rettelse om 2 dage kan du allerede nu logge ind - sætte TTL ned til F.eks. 100 sekunder. Så vil recorden blive opdatere hver 100 sekund fremfor hver 24 time. (Denne ændring vil træde i kraft op til 24 timer senere)

Fik du det svar du ledte efter ? Ja tak det hjalp
Kan man lave en wild-card record/stjerne alias på domænet?
Ja det kan du godt. Opret en ny "A-record" og skriv blot "*" foran domænet i øverste indtastningsfelt. Eks.: *.deres-navn.dk
Fik du det svar du ledte efter ? Ja tak det hjalp
Kan jeg pege domænet mod andre navneservere?.

Både ja og nej.

Selve "rod" domænet kan ikke peges mod andre navneservere. Men opretter du et subdomæne på dit domæne, så kan det peges mod andre navneservere.

F.eks.

sub.deres-navn.dk

ns : ns.navneserver.dk
ns2 : ns2.navneserver.dk