Ingen varer i kurven
Forside / DOMÆNER / Domænesøger
LEDIGE DOMÆNER
Pris
FØLGENDE DOMÆNER ER IKKE LEDIGE
Pris
* Den viste pris er årsafgiften for første år af abonnementsperioden. Dertil kommer et oprettelsesgebyr, der er en engangsomkostning. Oprettelsesprisen på det enkelt domæne ses under "information" og vises i indkøbskurven.
Antal domæner i kurven: 0
Ingen domæner i kurven

Hvad er et PREMUIM domæne?

Et Premium domæne er et mere anvendeligt domæne, som er nemmere at genkende. Det læner sig typisk op ad mere almindelige ord eller vendinger, som forbrugerne anvender, når de søger på fx Google.

Der gives ikke rabat på Premium domæner. Premium domæner forhandles normalvis til anden pris end almindelige domæner.

Vil du vide mere om et givent Premium domæne, kontakt os på tlf.: 87 77 90 45

×

Køb dit domæne hos DanDomain

- fordi vi ved alt om domæner

Mere end et årti som danskernes foretrukne domæneregistrator har givet os unik viden, som vi gerne deler gratis med dig. Se svarene på de oftest stillede spørgsmål om domæner eller ring 87 77 9045 til en konsulent med speciale i domænerådgivning. Det koster ikke noget og kan være mange penge værd.

HVAD ER ET DOMÆNENAVN?

Et domænenavn er f.eks. dandomain.dk eller dandomain.com - altså selve det navn man bruger på Internettet for at blive set.Det er også det navn, der altid vil står efter @(snabel-a) i e-mailadresser.

Hvis du har et specifikt navn i tankerne kan du teste om det er ledigt i domænetesteren øverst. Er domænet ledigt kan du købe det. Hvis du er ved at stable et firma på benene kan det være en fordel at kontrollere og navnet er ledigt og evt. købe det. Så risikerer du ikke at andre nupper det for næsen af dig.

HVAD ER FORMÅLET MED ET DOMÆNE?

Hvis man ønsker en hjemmeside på Internettet skal den ligge på en server. Alle servere på Internettet har sine egne unikke adresser i form af et tal-system kaldet ip-adresser.

Eks. (10.0.0.1). Ip adresser er intet-sigende og svære at huske. Domænenavnet opsættes til at pege på ip-adressen på den servere som ens hjemmeside ligger på. Formålet med et domænenavn er at have et navn til at pege på ens hjemmeside som er nemt at huske. Mange køber også et domænenavn for at lave e-mailadresser. Fordelen ved dette er, at man har den samme e-mailadresse så længe man ønsker det. Også selv om man skifter internetudbyder.

HVORFOR REGISTRERE FLERE DOMÆNENAVNE?

Jo, flere domænenavne du har, jo bedre chance har kunderne for at finde dig. Du behøver endda kun at have webhotel på ét af domænerne og lade de andre domæner "pege" på dette webhotel.

Skal du have nyt domæne til din virksomhed?

Find et billig domæne her hos DanDomain, hvor vi altid har masser af domæner til salg. Som Danmarks førende domæneudbyder kan vi tilbyde en rigtig billig domæneregistrering, så du kommer nemt og billigt i gang. Et billigt domæne er starten på din nye online business, og du er nu et skridt tættere på at øge din tilstedeværelse på nettet. DanDomain har mere end 15 års erfaring med domæne salg, så du køber hos en kompetent udbyder, der ved alt om domæner.

Domæneregistrering har aldrig været nemmere.

På dandomain.dk/søg finder du masser af domænenavne til salg, så du kan finde et navn, der passer til din virksomhed. Husk, at det rigtige domænenavn gør en forskel, så du gør klogt i at tænke over, hvilket domænenavn der siger mest om det, din virksomhed tilbyder. Du kan roligt teste domæner til salg på vores side for at se, hvad du kan kalde din side/webshop. Køb domæne her hos danskernes foretrukne domæneregistrator, så er du i sikre hænder og kan altid få support, hvis du har behov for det.

Leder du efter billig domæneregistrering, så er du kommet til den rette udbyder.

Vi har beskæftiget os med domæne salg, siden vi startede tilbage i 1999, og den ekspertise får du med, når du køber et billig domæne hos os. Uanset om det er dk-domæner eller udenlandske domæner, så finder du et hav af domænenavne til salg hos os. Det er stort set kun din fantasi, der sætter grænsen. Tænk dog alligevel over, at dit domænenavn skal give mening for dem, der skal huske det. Siger det noget om, hvilke produkter eller ydelser du sælger. Vælg nu dit domænenavn og gør dig selv mere synlig på nettet.

Juridisk bistand

Vi anbefaler Thomsen Trampedach

DanDomain samarbejder med og anbefaler Thomsen Trampedach til virksomheder med mange domæner.

Her kan du se Thomsen Trampedach’s egen præsentation af deres service.

Effektiv administration og beskyttelse af store domæne-porteføljer

Thomsen Trampedach er et internet-konsulentfirma, der er specialiseret i domænenavne og tilhørende forretningsprocesser.

Vores mål er at hjælpe vores kunder med at opnå den bedste position online, få mest ud af pengene samt en sikker og omkostningseffektiv administration af store domæne-porteføljer.

Vi tilbyder analyser, projektdeltagelse, procesoptimering og assisterer ved beslutningsprocesser på alle niveauer i virksomheder. Vores rådgivning er objektiv, uafhængig og professionel.

Vi har årelang erfaring fra domæne-branchen, hvor vi har arbejdet med både NIC’s og registrarer på den ene side og resellere, servicevirksomheder samt virksomhedskunder på den anden. Det betyder, at vi har en dyb viden om samspillet mellem alle dele af domæne-branchen og ved, hvad der skaber værdi. Derfor kan vi tilbyde rådgivning og service på tværs af hele domæne-markedet.

Har din virksomhed mange domæner?

Hvis din virksomhed har mange domæner, der f.eks. fordeler sig bredt på varemærker, produktområder og/eller lande, kan vi hjælpe dig med at strømline administrationen, reducere omkostinger samt hjælpe med at lægge en langsigtet domæne-strategi, der sikrer, at dine immaterielle rettigheder bliver beskyttet nu og fremover.

Vi hjælper også med:

Anonymt opkøb af domæner for at sikre den bedste pris

International overvågning af krænkende domæne-registreringer

Overvågning af sociale medier for krænkende brug af virksomheds- og produktnavne

Se mere om Thomsen Trampedach

Har du spørgsmål, er vi altid klar til at hjælpe

Vi har altid kompetente medarbejdere, der sidder klar ved telefonen til at hjælpe med dine spørgsmål om vores webløsninger.
Giv os et kald på 87 77 90 45.

Kundeserviceteam
×
Antal domæner i kurven: 0
Ingen domæner i kurven