Ingen varer i kurven

Beskyt dit varemærke

Beskyt dit varemærke
4.786 idéer testet de sidste 24 timer
+15 års erfaring
+500.000 registrerede domæner
Forside / DOMÆNER / WatchMyTrademark

Watch My TradeMark

den bedste beskyttelse af dit varemærke

Sikring af dit varemærke

Sikring af dit varemærke

Der frigives hele tiden nye domænetyper, og du kan få eksklusiv adgang til at være den første til at registrere dit varemærke med de nyeste domænetyper.

Overvågning af dit varemærke

Overvågning af dit varemærke

WatchMyTradeMark holder øje med, om andre prøver at registrere dit varemærke som domæne. På den måde beskytter du aktivt din forretning.

Vi hjælper dig på vej

Vi hjælper dig på vej

Som Trademark-agent i Danmark sikrer DanDomains WatchMyTrademark, i samarbejde med Trademark Clearinghouse, at du er på forkant i processen omkring beskyttelse af dit varemærke og din forretning.

Tag stilling og beskyt dit varemærke

Ejer du et varemærke, er der i disse tider behov for at være ekstra opmærksom. Sidste år var det nemlig muligt at ansøge om sit eget Top Level Domain, dvs. sin egen domæne-endelse på linje med .COM, og .NET m.m., som du kender i dag. Resultatet er, at vi nu står foran frigivelse af over 1.400 nye domænetyper, bl.a. .SPORT, .WEB, .HOTEL og mange, mange flere. I forhold til dine varemærker bør du allerede nu tage stilling til, hvordan du vil gribe det an.

Sådan hjælper vi dig

WatchMyTradeMark beskytter dit varemærke og din forretning. Vi hjælper dig bl.a. med: Opbevaring af dine data ét samlet sted. Notifikation, hvis du som varemærkeejer skal bevise brugen af varemærket. Tilmelding gør det muligt at søge om "Sunrise", som giver fortrinsret til de nye domænetyper.
Overvågning og notifikation af andres registrering af domæner indeholdende dit varemærke.

Vi skræddersyer en løsning til dine behov

til en konkurrencedygtig pris

WMTM 3 år

3999 00

Få en uforpligtende snak om dine muligheder Kontakt os

Ring til os

87 77 90 45

Skriv til os

salg@dandomain.dk

Bliv ringet op

Udfyld felterne, så ringer vi dig op hurtigst muligt

Tak for din interesse i dette produkt. Vi kontakter dig snarligt.

Ordbog

Domænetyper ›

En domænetype er hvad vi hos DanDomain har valgt at betegne den sidste del af et domæne. Eksempelvis vil dandomain.SHOP have et domæne ved navn dandomain og en domænetype ved navn .SHOP

Sunrise ›

Når en ny type af domæne bliver frigivet til registrering gælder der helt faste rammer for de processer der involveres inden endelig frigivelse. Disse processer inddeles i perioder hvor sunrise perioden dækker over et antal dage for hvor lang tid varemærke havere kan tilkendegive interesse for domænet forlods respektivt varemærket. Altså, bliver det bestemt at der kommer en ny type domæner med endelsen .TEST vil varemærkehavere kunne reservere deresvaremærke.TEST i en periode kaldet sunrise der kommer før offentlig lancering.

gTLD ›

gTLD er forkortelsen for generic Top Level Domain, også bare kendt som generiske domæner. Generiske domæner er en gruppe af domæner der ikke tilhører noget land, og kan eksempelvis være .COM, .NET, .INFO mv.

TMCH / Trademark Clearinghouse ›

TMCH- er kort for Trademark ClearingHouse - og henviser generelt til den organisation der er bestemt til at koordinere varemærke tilmeldinger til én central database. Varemærke tilmeldinger til TMCH forudsættes for at kunne gøre krav på domæne registreringer ved lancering af nye domæne typer før offentlig tilgængelighed.

Trademark Clearinghouse, eller TMCH, er en del af det nye generiske domæne program, og er én af de rettigheds beskyttelses mekanismer der er oprettet af ICANN.

WatchMyTrademark ›

Betegnelsen WatchMyTrademark beskriver det produkt DanDomain tilbyder i forhold til varemærke tilmelding til Trademark Clearinghouse registret.

Fortrinsret ›

Rettighedshavere med et varemærke vil kunne bruge deresvaremærke og en tilmelding til Trademark Clearinghouse for at få fortrinsret til de domæner der indeholdes i varemærket når de nye generiske TLD'er bliver frigivet og kan opnå fortrinsret i perioden benævnt Sunrise.

Labels ›

Ordet "label" beskriver den generelle betegnelse Trademark Clearinghouse bruger for de varianter af domæner et varemærke kan resultere i. DanDomain har valgt termen domænevariant istedet for labels.

Rettighedshaver ›

Rettighedshaver er den organisation, myndighed eller person der har rettighederne til et givet varemærke.

Generiske domæner ›

Generiske domæner, eller bare gTLD'er i daglig tale, er en gruppe af domæner man kategorisk angiver således dersom de ikke representerer en region eller et område / land og kan eksempelvis være .COM, .NET, .INFO mv.

Overvågning ›

Ved overvågning af tilmeldte varemærker til Trademark Clearinghouse, underforståes en funktionalitet der blandet andet sørger for at notificere rettighedshavere omkring en domæne registrering der består af et, i Trademark Clearinghouse tilmeldt, varemærke.
I fald dette skulle indtræffe i hver ny domænetypes periode og de første minimum 60 dage for offentlig tilgængelighed, vil Trademark Clearinghouse sende besked til registranten at vedkommende er ved at registrere et domæne der muligvis krænker 3. mands rettighed. Skulle denne registrant stadig ønske at registrere domænet, vil rettighedshaver blive notificeret herom, og dermed givet mulighed for at tage passende forholdsregler.

Dersom DanDomain altid vil aktivere ønske om sunrise for alle varemærker og dennes varemærkevarianter ved tilmelding, består overvågning dermed også i en mulighed for at modtage beskeder før nye domæner bliver gjort tilgængelige for sunrise, så man har mulighed for at byde ind i forhold til tidlig reservation af domæner.

Deloitte ›

Deloitte er af ICANN valgt til at håndtere autorisation og validering for Trademark Clearinghouse. Deloitte er den organisation der alene processerer anmodninger om tilmelding af varemærker til Trademark Clearinghouse for varemærke agenter og rettighedshavere.

Deloitte er desuden kort for Deloitte Enterprise Risk Services (en del af Deloitte Bedrijfsrevisoren BV ovve CVBA) eller enhver anden Deloitte enhed eller underafdeling der udfører verifikations services.

Aktiveret ›

En anmodning om tilmelding af varemærker til Trademark Clearinghouse kan opnå status aktiveret såfremt varemærket går igennem validering og endelig godkendelse hos Deloitte hvorefter alt funktionalitet for Trademark Clearinghouse starter anvendelse.

Domænetyper

En domænetype er, hvad vi hos DanDomain har valgt at betegne den sidste del af et domæne. Eksempelvis vil dandomain.SHOP have et domæne ved navn DanDomain og en domænetype ved navn .SHOP

Få en uforpligtende snak om dine muligheder

Skulle du have spørgsmål eller andet sidder vi altid klar
til at guide dig i den rigtige retning

...eller på mail: salg@dandomain.dk

Bliv ringet op

Udfyld felterne, så ringer vi dig op hurtigst muligt

Tak for din interesse i dette produkt. Vi kontakter dig snarligt.