Ingen varer i kurven

Webhotellet din
hjemmeside fortjener

Vælg et webhotel fra DanDomain, hvis du vil bruge din energi på indhold frem for teknik og bekymringer

Fra 24 kroner om måneden

4.786 idéer testet de sidste 24 timer
+15 års erfaring
+500.000 registrerede domæner
Forside / HJEMMESIDE

Varen er tilføjet kurven

GÅ TIL KURVEN
Fortsæt med at handle

Få en uforpligtende snak om dine muligheder Kontakt os

Ring til os

87 77 90 45

Skriv til os

salg@dandomain.dk

Bliv ringet op

Udfyld felterne, så ringer vi dig op hurtigst muligt

Tak for din interesse i dette produkt. Vi kontakter dig snarligt.

Hosting i særklasse

Hosting i særklasse

Stabil og sikker hosting uden bekymringer med 99,9% oppetid - og det har vi papir på

Maksimal fleksibilitet

Maksimal fleksibilitet

Du kan få din hjemmeside, som du vil have den. Det blander vi os ikke i

Ekstraordinær dansk support

Ekstraordinær dansk support

Når vi siger ekstraordinær, så mener vi det. Vi er til rådighed alle ugens dage - året rundt

Vi har løsningen til ethvert behov

Vil du lave din egen hjemmeside eller starte din egen blog? Vælg et enkelt og overskueligt webhotel med 1-click installation.

Vores webhoteller understøtter alle de populære open source platforme, og det er nemt at gå i gang med og særdeles brugervenligt.

Vi understøtter Wordpress hosting Umbraco hosting Drupal hosting Joomla hosting Magento hosting

DanDomains kvalitetsstempel

Gratis kundeservice og support

Gratis kundeservice og support

Du kan ringe 87 77 90 45 i vores normale åbningstid eller sende os en e-mail.

Innovativ teknologi

Innovativ teknologi

Vi har den nyeste teknologi og holder kontinuerligt vores systemer opdateret, så du kan vide dig sikker.

Daglig backup

Daglig backup

Vi sørger for daglig backup. Hvis uheldet er ude, vil vi kunne genskabe din hjemmeside.

Certificeret hosting

Certificeret hosting

Som medlem af BFIH lever vi op til de højeste standarder inden for it-hosting.

Hvad er et webhotel?

Når du skal have en hjemmeside, er det nødvendigt at have et webhotel. Et webhotel er kort fortalt en plads på en server, hvor du "lægger" din hjemmeside og som er forbundet til internettet døgnet rundt. Da man på den måde deles om pladsen på en server, kan et webhotel gøres billigt ved at placere mange webhoteller på samme server, hvilket er en rigtig god og stabil løsning. Vi vil altid gerne kunne tilbyde dig det bedste webhotel til den billigste pris, hvilket en delt server er løsningen på. På den sikrer vi, at du får den bedste oplevelse både i forhold til driftssikkerhed, men også rent økonomisk.

Du få særdeles gode og billige webhoteller her hos DanDomain, hvor vi har mange års erfaring med hosting heraf. Du finder skarpe webhotel priser, da vi tilbyder markedets billigste webhotel – og du har også mulighed for et gratis webhotel. Køb webhotel hos DanDomain, da du får en hosting partner, der sikrer dig stor stabilitet, sikker drift og daglig backup, så dine data er i trygge hænder.

Du har naturligvis også mulighed for at bestille din helt egen server, hvis dette er behovet. Vi imødekommer gerne helt unikke behov, og vi kan altid skræddersy en løsning, der passer til dig. Vi har de bedste webhoteller i Danmark, og uanset om du skal have et dansk Wordpress webhotel eller andre webhoteller i Danmark, så får du en rigtig god og billig løsning hos DanDomain. Du får sikker hosting til små webhotel priser.

Hvad er hosting og webhosting?

Hosting og webhosting er to begreber, der dækker over det samme. Hosting betyder, at du vælger at lade en anden overtage driften af fx din hjemmeside eller e-mail. Udbyderen sørger dermed for den tekniske drift, så du bare skal koncentrere dig om indholdet på siden. Indholdet af din side ligger teknisk set på dit webhotel, og dit webhotel ligger hos en udbyder, hvor det bliver hosted. Hosting kan sidestilles med, at der er en, der ejer et lejlighedskompleks, som gerne vil leje sine lejligheder ud. Her betaler folk så en månedlig leje for at få lov at bo. Dermed bliver han vært/host, som ordet hosting kommer af.

Med hosting skal du ikke bekymre dig om teknikken

Med professionel hosting skal du ikke bekymre dig om oppetid, drift og stabilitet. Det er det, du betaler udbyderen for. Nøjagtig ligesom ejeren af lejlighederne, der selv står for vedligeholdelse af lejlighederne. Det er med i den månedlige hostingpris. Hosting er typisk noget, firmaer outsourcer, så de ikke selv skal bruge en masse tid på vedligeholdelse af hardware, opdatering af systemer, overvågning af servere, som hostingen ligger på og meget mere. Det sparer dem både tid og penge, som de kan bruge andetsteds i virksomheden.

Vælg en velrenommeret hostingudbyder

Når du skal vælge hosting, er det klart at anbefale, at du finder en udbyder, der har mange års erfaring i branchen. Hosting og webhosting er en tillidssag, da det handler om din forretnings online tilstedeværelse. Virker din side ikke, er du ikke til stede på nettet. Find derfor en velrenommeret udbyder, som har ry for at levere uovertruffen hosting i højeste kvalitet, hvor stabiliteten er i højsæde. Vi har mere end 16 års erfaring og har leveret skræddersyet hosting og webhosting til rigtig mange firmaer. Vi tager daglig backup, så dine data er altid i sikre hænder - også hvis uheldet er ude.

Webhosting - professionel hosting af dit website

Webhosting er det samme som et webhotel og er kort fortalt et sted, hvor du har din side og alt indhold liggende. Hos DanDomain tilbyder vi hosting af dit website, således at din hjemmeside fungerer upåklageligt. Vi tilbyder god og professionel webhosting, som bygger på mere end 15 års erfaring, hvor vi har taget os af den bagvedliggende drift af tusinder af hjemmesider.

Vil du have sikker webhosting med en høj oppetid på 99,99% af en velrenommeret udbydere, der har egne servermiljøer, får du her rigtig billige webhoteller, som sikrer dig en stabil hjemmeside, hvor du aldrig skal bekymre dig om teknikken. Vi tager backup dagligt, og vi lever naturligvis op til de højeste standarder inden for hosting af hjemmesider. Uanset om du bruger Wordpress, Joomla, Drupal eller andre hjemmesideprogrammer, er vi klar til at levere webhosting i særklasse til en særdeles konkurrencedygtig pris. Hos os har du mulighed for at få skræddersyet en fleksibel løsning, der passer til dine behov og lever fuldt ud op til dine forventninger i forhold til funktionalitet.

Hvad er det bedste webhotel til Wordpress?

Når du vælger en Wordpress, vælger du samtidigt verdens mest populære open source cms system. Når du skal have en Wordpress blog er vores Premium webhotel det bedste valg.

Hvad er det bedste webhotel til erhverv?

Til professionelt brug er Business webhotellet det ultimative valg. Vores store stabilitet og høje oppetid sikrer din virksomheds indtjening.

Hvordan får jeg en hjemmeside?

Der findes mange måder. Du kan kode det selv, men du kan også bruge forskellige cms programmer. Der findes mange gratis programmer udover Wordpress eks. Drupal, Joomla, Typo3, Umbraco osv.

Har du spørgsmål, er vi altid klar til at hjælpe

Vi har altid kompetente medarbejdere, der sidder klar ved telefonen til at hjælpe med dine spørgsmål om vores webløsninger.
Giv os et kald på 87 77 90 45.

Kundeserviceteam