Det siger andre om Hjemmesideprogrammet

Hjemmesideprogrammet er overskueligt og ekstremt nemt at komme i gang med. Derudover er DanDomains support altid klar til at hjælpe. De bedste anbefalinger herfra.
Med DanDomains Hjemmesideprogram kan du lave en designmæssig flot side, uden at skulle programmere. Samtidig er det en stor fordel med dansk support.
Ingen af os havde i forvejen særlig meget erfaring med at lave hjemmesider, men programmet er så intuitivt, at det nærmest giver sig selv. Og samtidig er det en rigtig fin pris!

Så nemt er Hjemmesideprogrammet

Se hvordan det fungerer på under 1 min.

Slip for at spilde tid på kodning

DanDomains Hjemmesideprogram er optimalt for dig, der gerne vil hurtigt i gang med en hjemmeside – og gerne vil fokusere på andet end kodning.

Du behøver ikke kunne skrive en eneste linje kode for at lave smukke hjemmesider i dette program. Samtidig slipper du for at installere noget, da programmet kører via din browser.

Senest udgivede designs der kan vælges i Hjemmesideprogram

Lav og rediger din hjemmeside – også på farten

Vi har gjort det nemt for alle at lave en hjemmeside med dette intuitive og brugervenlige værktøj. Design din side præcist, som du ønsker, og uden at bøvle med koder og teknik.

Fordi Hjemmesideprogrammet er browserbaseret, kan du desuden oprette, tilpasse og publicere din hjemmeside direkte fra din browser. Uanset om du arbejder fra din computer, tablet eller mobiltelefon. Klik her for at læse mere om hvordan du laver en hjemmeside.

Screenshot af menuen til opsætning af en blog via mobil

Kom godt fra start med vores Hjemmesideprogram

I DanDomains Hjemmesideprogram skal du kun igennem 6 nemme steps. Vælg din branche, et navn og et farveteama, og så giver vi dig adgang til massevis af skræddersyede gratis skabeloner, som du kan tage udgangspunkt i, når du skal designe en fortryllende flot hjemmeside.
Branche
Navngivning
Farvetema
Skabelon
Drag & drop
Publicer

Vælg din branche

Start med at vælge din branche. Du kan blandt andet vælge mellem frisør, håndværker, restaurant og mange, mange flere.

Kom godt i gang med vores gratis, online kursus

Se med, når vi inviterer til gratis webinar om Hjemmesideprogrammet. Trin-for-trin gennemgår vi de basale funktioner, så du kan komme godt i gang med at lave din egen, flotte hjemmeside – nemt og hurtigt.

Så nemt er det at lave sin egen hjemmeside i forhold til tidligere

Overvejer du at få din egen hjemmeside? Det har aldrig været nemmere, end det er i dag.

Tidligere var webdesign og opbygning af hjemmesider forbeholdt programmører og andre IT-kyndige, der kunne finde ud af at kode fra bunden af. Ville du selv lave din egen hjemmeside, krævede det altså, at du enten selv kunne kode, eller at du var villig til at betale en programmør for at gøre det for dig.

Sådan behøver det heldigvis ikke være længere. Ønsker du din egen hjemmeside, kan du i dag nemt komme i gang – helt selv og helt uden at kode. Uanset om du tidligere har lavet hjemmesider eller aldrig nogensinde har stiftet bekendtskab med det, er det vores påstand, at alle kan lave en professionel hjemmeside, der ser strålende ud.

byg nemt din hjemmeside helt uden kode

En hjemmeside kan have mange funktioner og formål

Uanset om du er håndværker, konditor, fotograf, resturantør eller blogger, så kan du nemt lave din egen hjemmeside og tilpasse den til dit behov.

Vil du gerne fremvise flotte kundecases, som du har lavet? Eller måske en portfolio af de smukke billeder, du har taget? Måske vil du gerne blogge fra din rejse rundt i verden? Den nemmeste måde at fremvise dine evner – og styrke din forretning - er via en hjemmeside.

Med udgangspunkt i de flotte designskabeloner er det nemt at komme i gang med at lave din egen hjemmeside. Udforsk skabelonerne, og vælg det design, der passer bedst til dig og din hjemmeside. DanDomains Hjemmesideprogram har desuden et hav af features, som gør det nemt for dig at lave lige præcis den hjemmeside, du drømmer om.

lav din egen hjemmeside/portfolio

Lav din egen hjemmeside med eget domæne – helt gratis de første 30 dage

Når du skal lave din egen hjemmeside, så er det nødvendigt at have et domæne og et webhotel for at kunne få din hjemmeside online. Hjemmesiden skal ligge på et domæne, som er placeret på et webhotel.

Lyder det kompliceret? Bare rolig, det er det slet ikke, og det skal kun sættes op én gang. Vi har heldigvis gjort det nemt for dig at lave din egen hjemmeside med dit eget domæne ved at tilbyde både Hjemmesideprogram, domæne og webhotel hos DanDomain, så du har det hele samlet ét sted.

Og endnu bedre? Hvis du er i tvivl om det mindste, kan du altid ringe til os på 8777 9045. Uanset om du har spørgsmål til Hjemmesideprogrammet, webhoteller eller domæner, så sidder vores supportere klar til at guide og hjælpe dig bedst muligt, så du kan komme hurtigt i gang med din nye side.

Det hele starter med et domæne og et webhotel

Masser af features og fordele

Du behøver hverken være programmør eller grafiker

Hjemmesideprogrammet gør det nemt for dig at nå i mål med din hjemmeside – uden at du behøver at kunne kode.

Skabeloner der også virker på mobilen

Kom godt fra start med én af vores mange skabeloner. De er alle responsive, så din side ser godt ud både på mobil, tablet og desktop.

Nem ’drag & drop’ med mange designmuligheder

Den enkle drag & drop-funktion gør, at du bare kan trække dine billeder, video og tekst over på dit hjemmesidedesign.

Bliv set i søgemaskinerne

Vi har gjort det nemt for dig at tilføje det indhold, som Google og de andre søgemaskiner bruger til at indeksere din hjemmeside.

Få en hjemmeside med sikkerheden i top

Undgå bekymringer om sikkerhed og opdateringer. Vi skal nok sørge for, at teknikken spiller, så din hjemmeside altid er tilgængelig for dine besøgende.

Vi er lige her, og vi taler dansk

Selvom det er nemt at arbejde med Hjemmesideprogrammet, kan du godt have spørgsmål. Vi sidder klar ved både telefon og mail til at hjælpe dig.

Priser

Gratis demo
kr. 0,00
Køb den fulde adgang til programmet, og få del i alle fordelene.
Nem ”drag & drop”-editor
Lav op til 10 sider
Adgang til 3 gratis stock-billeder
Plads: 1 GB
Fuld version
kr. 44,50/md.
Køb den fulde adgang til programmet, og få del i alle fordelene.
Nem ”drag & drop”-editor
Ubegrænset antal sider
Adgang til 25 gratis stock-billeder
Plads: 50 GB
Importer blogindlæg fra Wordpress
Gratis demo
Fuld version
Gratis demo
kr. 0,00
Køb den fulde adgang til programmet, og få del i alle fordelene.
Nem ”drag & drop”-editor
Lav op til 10 sider
Adgang til 3 gratis stock-billeder
Plads: 1 GB
Alle specifikationer
Fuld version

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster Hjemmesideprogram?

Hvad skal min hjemmeside hedde?

Hvordan laver du din egen hjemmeside?