Ingen varer i kurven
kontorloesninger citat
Kontorloesninger 1240px
Kontorloesninger 760px

Kontorløsning

Alle programmer du har brug for på farten og på flere platforme

Forside / IT-HOSTING / Kontorløsninger

Kontorløsninger

Kontorprogrammer til alle behov
Ekstraordinær support

Ekstraordinær support

Vores support foregår på dansk og er til rådighed alle ugens dage - året rundt.

Regnskab

Regnskab

Vi tilbyder regnskabsprogrammer som eksempelvis Microsoft Dynamics NAV og Dynamics C5.

Mail og kalender

Mail og kalender

Få nem adgang til mail og kalender fra alle dine enheder og bliv mere effektiv i hverdagen.

Vi kan levere løsninger til ethvert behov

Her hos os finder du et bredt udvalg af de bedste kontorprogrammer på markedet. Vi tilbyder ikke alene kontorløsninger og programmer - vi tilbyder skræddersyede løsninger til dig og din virksomhed. Vi ser individuelt på dine behov, og sammen finder vi lige præcis den kontorløsning, som imødekommer dine ønsker og krav til blandt funktionalitet

Hvad siger kunderne...

Hør hvad Rolf Andersen fra Løbeshop.dk synes om Hosted Desktop

En kontorløsning er det setup, du skal bruge for at kunne klare dine dagligdags opgaver, hvis du fx sidder på kontor. Det indbefatter e-mail, skriveprogram, regneark, illustrationsprogram og meget mere. Et rigtig godt eksempel på en velrenommeret kontorløsning er Office 365 fra Microsoft, som indeholder alle de muligheder, du har brug for til at udføre dit arbejde nemmere og mere effektivt. Her får du blandt andet alle de kendte Office programmer med, så du kan skrive tekster, lave budgetter i Excel og lave PowerPoint præsentationer til møder o.lign.

Her kan du få skræddersyede kontorløsninger, som du kan tage med dig farten, så du kan tilgå din e-mail og alle dine kontorprogrammer fra din bærbare computer, din tablet eller din smartphone. Du får nem adgang til det hele, da al din data befinder sig i skyen. Dig og dine kolleger kan arbejde i de samme dokumenter, hvilket giver jer mulighed for at arbejdere meget smartere og mere effektivt. Du kan starte et dokument op på din computer, arbejde videre i det på din tablet og afslutte det på din smartphone.

Vi har en fremragende supportafdeling, som altid er behjælpelig med alt fra spørgsmål til opsætning af din kontorløsning. Supporten er til rådighed alle ugens dage.

Få en uforpligtende snak om dine muligheder

Ring til os: 88 82 04 00

Skriv til os: salg@dandomain.dk

Bliv ringet op

Udfyld felterne, så ringer vi dig op hurtigst muligt

Mail er sendt Tak for din interesse i dette produkt. Vi kontakter dig snarligt.