Ingen varer i kurven
Hosted Desktop
Hosted Desktop
Hosted Desktop

Hosted Desktop

Online adgang til dit skrivebord

Forside / IT-HOSTING / Kontorløsninger / Hosted Desktop

Hosted Desktop, Remote Desktop og fjernskrivebord - en effektiv arbejdsplads

De er alle udtryk for samme tjeneste, som giver adgang til dine kontorprogrammer på vores servere. Det er der mange fordele i – ikke mindst for små og mellemstore virksomheder. For en fast pris hver måned får I serverfaciliteter i særklasse inklusiv drift og support. Uanset hvor du befinder dig, etableres en sikker forbindelse til serveren. Log af din computer på kontoret og arbejd videre i de samme programmer og åbne vinduer, når du logger på din computer derhjemme.

Ekstraordinær support

Ekstraordinær support

Vores support foregår på dansk og er til rådighed alle ugens dage - året rundt.

Ingen bekymringer

Ingen bekymringer

Vi sørger for sikkerhed, opdatering og backup.

Fleksibilitet

Fleksibilitet

Altid mulighed for at op- og nedskalere.

Hvad siger kunderne...

Hør hvad Rolf Andersen fra Løbeshop.dk synes om Hosted Desktop

Vi har en pakke til ethvert behov

Pakkerne kan kombineres, så du får en Hosted Desktop-løsning, der passer til virksomheden lige nu.

Prinsesser og Pirater - 2 brugere

Til en mindre virksomhed, som vores, har vi behov for vores egne programmer, såsom regnskabsprogram. Vores fokus er, at omkostningerne skal holdes nede men effektiviteten holdes oppe.

Starter ved kun 320 kr pr. bruger om måneden.

all-light.dk - 5 brugere

Vi er flere ansatte, som bruger programmerne samtidigt. Vi har bla. den fulde Office 365 pakke – så vi er dækket godt ind. Med denne opsætningen er vores virksomhed rustet til hverdagens udfordringer.

Prisen er kun 283 kr. om måneden pr. bruger.

Løbeshop - 20 brugere

I det daglige kræver vi kraftfuld ydelse med mange brugere og programmer samtidig. Dette setup kender ingen grænser og kan opjusteres ved bla. sæsonudsving. Vi får den nyeste teknologi, uden at skulle gøre noget.

Med en pris så lav som 253 kr. om måneden pr. bruger.

Hosted Desktop og Remote Desktop er et fjernskrivebord, hvilket betyder, at du kan være ude af huset og få adgang til dit skrivebord på din computer på jobbet. Du kan logge på hjemme, hvis du arbejder der og kan få adgang til alt, du har liggende på din computer jobbet. På den måde er du ikke geografisk begrænset – og du får en agil og fleksibel løsning, så du kan arbejde mere effektivt.

Har din virksomhed nogle medarbejdere, der arbejder hjemme, eller skal de have muligheden for det, så er Hosted Desktop en god og sikker løsning. Du får ganske enkelt hosted dit skrivebord med Hosted Desktop og Remote Desktop, så du altid har online adgang.

Du skal aldrig bekymre dig om backup, opdateringer og sikkerhed. Det sørger vi for, og du har altid vores gode supportafdeling til at hjælpe dig, hvis du får brug for det.

Har du behov for en mere fleksibel kontorløsning, hvor du altid kan få afgang til din computer med alle dine filer, date, e-mails, kontakter og kalender, så er Remote Desktop, Hosted Desktop og fjernskrivebord lige de løsninger, du leder. Vi kan hjælpe dig med at sætte det hele op, så du ikke skal bekymre dig om teknikken. Du får en tryg og sikker forbindelse, serverfaciliteter af høj klasse og en enorm agilitet ved at vælge et fjernskrivebord hos os.

Få en uforpligtende snak om dine muligheder

Ring til os: 88 82 04 00

Skriv til os: salg@dandomain.dk

Bliv ringet op

Udfyld felterne, så ringer vi dig op hurtigst muligt

Mail er sendt Tak for din interesse i dette produkt. Vi kontakter dig snarligt.