Ingen varer i kurven
Hosted Desktop
Hosted Desktop
Hosted Desktop

Hosted Desktop

Online adgang til dit skrivebord – overalt

Forside / IT-HOSTING / Kontorløsninger / Hosted Desktop

Få en effektiv og mobil arbejdsplads

Hosted Desktop er dit computerskrivebord i skyen. Det betyder, at du har adgang til dit skrivebord, dine programmer og din data overalt – uanset hvor du er, og uanset hvilken enhed du logger på med.

Hosted Desktop er en tjeneste, hvor dine kontorprogrammer ligger på vores servere. Det er en fordel for dig, fordi du får serverfaciliteter i særklasser, samtidig med at du slipper for al drift og support.

Og så er du ikke geografisk begrænset. Med Hosted Desktop får du en agil og fleksibel løsning, hvor du kan arbejde overalt og mere effektivt.

Ekstraordinær support

Ekstraordinær support

Vores support foregår på dansk og er til rådighed alle ugens dage - året rundt.

Ingen bekymringer

Ingen bekymringer

Vi sørger for sikkerhed, opdatering og backup.

Fleksibilitet

Fleksibilitet

Altid mulighed for at op- og nedskalere.

Hvad siger kunderne...

Hør hvad Rolf Andersen fra Løbeshop.dk synes om Hosted Desktop

Vær mere produktiv – når som helst og hvor som helst

Arbejder du (eller nogle af dine medarbejdere) til tider på farten? Eller plejer du lige at tjekke op på nogle ting derhjemme efter fyraften?

Med Hosted Desktop får du og dine kollegaer mulighed for at arbejde, hvor I vil. Du kan logge af computeren på kontoret og så arbejde videre i de samme programmer og åbne vinduer, når du logger på derhjemme – og du kan logge på både fra din bærbar, din tablet eller din smartphone.

Et skrivebord i skyen med sikkerheden i top

Jeres data opbevares i datacentre beskyttet mod brand, strømsvigt og tyveri, og som et ekstra lag af sikkerhed har du mulighed for tofaktorgodkendelse.

Vi er certificeret partner og bruger kun hardware fra anerkendte leverandører. På den måde kan vi garantere serverfaciliteter og sikkerhed af høj klasse.

Udover at Hosted Desktop ligger i et isoleret og sikkert miljø, er der backup. Skulle uheldet være ude, står vi naturligvis klar til at hjælpe jer.

Fokuser på din forretning

Har du behov for en fleksibel kontorløsning, hvor du altid kan få adgang til dit skrivebord, er Hosted Desktop den løsning, du leder efter. Vi kan hjælpe med at sætte det hele op, så du ikke behøver bekymre dig om teknikken.

Brug tiden på din forretning. Så bruger vi vores på at holde styr på infrastruktur, produktopdateringer, licenser og backup af jeres data. Kort sagt: Vi klarer teknikken. Du fokuserer på din kerneforretning.

Bliver I pludselig flere eller færre i virksomheden, kan vi nemt skalere jeres løsning op og ned. Hosted Desktop er en fleksibel og agil løsning – både hvad angår tilgængelighed og skalering.

Vi har en pakke til ethvert behov

Pakkerne kan kombineres, så du får en Hosted Desktop-løsning, der passer til virksomheden lige nu.

Prinsesser og Pirater - 2 brugere

Til en mindre virksomhed, som vores, har vi behov for vores egne programmer, såsom regnskabsprogram. Vores fokus er, at omkostningerne skal holdes nede men effektiviteten holdes oppe.

Starter ved kun 320 kr pr. bruger om måneden.

all-light.dk - 5 brugere

Vi er flere ansatte, som bruger programmerne samtidigt. Vi har bla. den fulde Office 365 pakke – så vi er dækket godt ind. Med denne opsætningen er vores virksomhed rustet til hverdagens udfordringer.

Prisen er kun 283 kr. om måneden pr. bruger.

Løbeshop - 20 brugere

I det daglige kræver vi kraftfuld ydelse med mange brugere og programmer samtidig. Dette setup kender ingen grænser og kan opjusteres ved bla. sæsonudsving. Vi får den nyeste teknologi, uden at skulle gøre noget.

Med en pris så lav som 253 kr. om måneden pr. bruger.

Få en uforpligtende snak om dine muligheder

Ring til os: 88 82 04 00

Skriv til os: salg@dandomain.dk

Bliv ringet op

Udfyld felterne, så ringer vi dig op hurtigst muligt

Mail er sendt Tak for din interesse i dette produkt. Vi kontakter dig snarligt.