Ingen varer i kurven
VPN bagground
VPN
VPN mobile

VPN

Virtuel, privat og sikker internetforbindelse på farten

Ekstraordinær support

Ekstraordinær support

Vores support foregår på dansk og er til rådighed alle ugens dage - året rundt.

Privat

Privat

Skab et privat netværk igennem din egen almindelige internetforbindelse.

Netværk

Netværk

Mulighed for Client-to-Site og Site-to-Site forbindelse.

Sikker adgang til dit netværk, når du er på farten

VPN-forbindelsen Client-to-Site er til virksomheden, der har behov for at kunne være på andre netværk - fx hvis man har kørende konsulenter, der skal have adgang til deres netværk, når de er på farten.

Forbindelsen skabes ved opsætning af en enkelt firewall hos DanDomain, hvorefter man logger på denne firewall samt installerer en klientsoftware. Godkendelsen af denne sikre netværksforbindelse skabes mellem netværksklient og firewall'en.

Giver større fleksibilitet i forhold til forbindelsen til din kunde, da det kun kræver en internetforbindelse gennem din firewall.

Sikker adgang til dit netværk, når du er på farten

Krypteret adgang fra flere lokationer

Skab en direkte Site-to-Site forbindelse med en sikker, krypteret netværksforbindelse til dine enheder/servere fra flere lokationer.

Site-to-Site forbindelse skabes ved opsætning af to firewalls på to lokationer. Herimellem skabes en krypteret forbindelse. Adgang til forbindelsen kræver kun forbindelse til internettet via din firewall. Uden logon.

Med en VNP har du mulighed for at oprette et sikkert og krypteret netværk, så du kan være helt sikker på, at der ikke er andre, der kan få adgang til dine data. Du kan fx oprette en VPN forbindelse fra din computer derhjemme til den, du har stående på arbejdet. Det er et privat netværk, som bliver skabt gennem en ganske almindelig internetforbindelse, men den er helt lukket for uvedkommende. En VPN forbindelse er en god løsning til folk, der er meget på farten. På den måde kan man tilgå ens computer på jobbet, selvom man sidder ombord på færgen på vej til et møde.

Tættere på kunden
Få en uforpligtende snak om dine muligheder

Ring til os: 88 82 04 00

Skriv til os: salg@dandomain.dk

Bliv ringet op

Udfyld felterne, så ringer vi dig op hurtigst muligt

Mail er sendt Tak for din interesse i dette produkt. Vi kontakter dig snarligt.