Ingen varer i kurven
Remote backup bagground
Remote backup
Remote backup mobile

Remote backup

Sikker og effektiv backupløsning

Forside / IT-HOSTING / Sikkerhed & Backup / Remote Backup

Tryghed fremfor alt

Vi sikrer dine data mod brand, tyveri og lignende, og samtidig undgår du de problemer, der ofte er forbundet med håndtering af backup. Al din data overføres og gemmes krypteret hos os med en sikkerhedsnøgle, som kun du kender.

Ekstraordinær support

Ekstraordinær support

Vores support foregår på dansk og er til rådighed alle ugens dage - året rundt.

Lave driftsomkostninger

Lave driftsomkostninger

Vi sikrer, at drift aldrig bliver et emne, du skal bekymre dig om. Vi sørger for, at det altid fungerer, som det skal.

Enkel administration

Enkel administration

Enkelhed er en stor del af vores DNA. Derfor vægter vi højt at gøre din administration let, overskuelig og kompetent.

Beregn din pris

Jeg har brug for:
  • Enkelt at sætte op, installere og bruge
  • Sikrer mod datatab, brand, tyveri o. lign.
  • Backup klient kan installeres på flere computere
  • Fuldautomatisk backup
  • Mulighed for backup af Exchange Mailbox
  • Telefon- og mailsupport inkluderet
Få en uforpligtende snak om dine muligheder Kontakt os

Ring til os: 88 82 04 00

Skriv til os: salg@dandomain.dk

Bliv ringet op

Udfyld felterne, så ringer vi dig op hurtigst muligt

Mail er sendt Tak for din interesse i dette produkt. Vi kontakter dig snarligt.

Sådan fungerer det

Sådan fungerer Remotebackup

Al kommunikation mellem vores servere og din computer(e) sker via en 128-bit krypteret SSL-forbindelse. Alle filer bliver komprimeret for at mindske datamængden. Filerne krypteres med din private krypteringsnøgle, før de overføres til vores backup servere. Filerne på vores backup servere vil være ulæselige for alle andre end dig. Mister du krypteringsnøglen, er det ikke muligt at genskabe backupfilerne.

Vores backup servere er placeret i et yderst højtteknologisk sikret datacenter bestående af alarm, brandanlæg(Inergen), nødstrømsanlæg samt aircondition. Serverne er under konstant elektronisk overvågning.

Sikkerhed og backup

Få fuld beskyttelse med Remote Backup software

Sikker og pålidelig Remote Backup

Med Remote Backup hos DanDomain får du et backup-program, som gør, at du ikke skal bekymre dig om sikkerhed. Dine data gemmes sikkert og trygt på et Remote Backup hard drive, hvor du har fuld beskyttelse 24-7-365. Med en Remote Backup application sikrer du, at dine data er sikret mod fx brand og tyveri, og du behøver heller ikke bekymre dig om alle de problemer, der ellers kan være forbundet med backupbånd

Med vores online Remote Backup and storage bliver dine data overvåget døgnet rundt. DanDomain sørger samtidig for, at du får de bedste Remote Backup benefits, som er stabil drift, høj performance og altid pålidelig tilgængelighed. Vores Remote Backup priser er presset i bund, og sikkerheden er i top. Vil du være helt sikker på, at dine data er i sikre hænder, så vælg Remote Backup her hos os.

Masser af online backup plads

Når du bestiller Remote Backup hos os DanDomain, så får du rigeligt med plads. Vi har kapacitet til meget mere, end du har behov for. Uanset om du leder efter online backup 1tb, online backup 10 tb eller en mindre online backup 100 gb, så har vi en løsning til dig. Vi har masser af kunder, der har backup 100 gb online, og så er der andre, der har behov for lidt mere og vælger en online backup 1 terabyte. Det er helt op til dig og dine behov. Vi skræddersyer en løsning til dig.

Remote Backup til alle styresystemer

Vores backupløsning, Remote Backup, kan køres på alle styresystemer. Har du brug for Remote Backup Windows 8, Remote Backup Windows 10, Remote Backup Windows server 2008 eller Remote Backup Windows server 2012, så kan vi naturligvis klare det. Vi har lavet et sikker produkt, som skal tilgodese alle typer styresystemer, så flest muligt kan få sikret sine data. Du kan naturligvis også få Remote Backup for Mac (herunder Remote Backup OS X og Remote Backup Mac OS X), Remote Backup for Linux, Remote Backup for Windows 7. Søger du efter et backup-program som fx ”Best Remote Backup for Mac”, så er Remote Backup hos DanDomain løsningen til dig.

Få en uforpligtende snak om dine muligheder

Ring til os: 88 82 04 00

Skriv til os: salg@dandomain.dk

Bliv ringet op

Udfyld felterne, så ringer vi dig op hurtigst muligt

Mail er sendt Tak for din interesse i dette produkt. Vi kontakter dig snarligt.