Ingen varer i kurven
Magento hosting bagground
Magento hosting
Magento hosting mobile

Sikker og stabil Magento hosting

Vi tilbyder trygge rammer, høj sikkerhed og stabilitet. Til dig, der hellere vil bruge tiden på e-handel

Forside / IT-HOSTING / Webhosting / Magento hosting

Magento eCommerce-løsning

bruges af næsten en kvart million købmænd verden over

Magento er et åbent webshopsystem, hvor mulighederne er uendelige. Der er et utal af udviklingsteams, der beskæftiger sig med Magento, hvilket giver en større grad af brugertilpasning samt skaleringsmuligheder. Magento er samtidig noget af det mest komplekse, og det kræver derfor kendskab til teknikken bag.

Men med Magento ved DanDomain hoster og giver vi dig den tekniske platform, hvor Magento selv tilbyder supporten heraf. Det betyder, at vi tilbyder dig en teknisk løsning, som tager højde for de udfordringer, du må løbe ind i. Vi kender teknikken, og det vil vi gerne tage os af, så du kan bruge tiden på det, du er god til.

Magento

Dit team af eksperter

Du kan altid regne med, at vores medarbejdere er kompetente, og sidder klar til at yde en ekstraordinær indsats for at hjælpe netop dig.
Afhængigt af opgaven samler vi et team af eksperter med henblik på at designe den bedste løsning til dine behov.

Technical Account manager

TECHNICAL ACCOUNT MANAGER

"Jeg sikrer, at du får den mest optimale løsning - samt sikrer driften af din løsning/produkt"

IT-arkitekt

IT-ARKITEKT

"Jeg rådgiver dig i forhold til dine behov, og sammen finder vi den rette løsning til netop dig"

Sikker og stabil Magento Hosting

Magento Hosting er hosting af din Magento e-commerce platform, som er én af de mest populære webshop platforme verden over. Vi tilbyder Magento hosting, hvilket betyder, at vi leverer det tekniske setup, som er et af de mest åbne programmer overhovedet, hvor du kan tilpasse din shop præcis, som du har lyst. DanDomain sørger for en sikker og stabil drift af din Magento løsning, så du altid har høj oppetid i din shop og kan være helt sikker på, at alt det bagvedliggende fungerer, som det skal. Magento supporterer selv alt det tekniske på selve platformen, hvis du skal have hjælpe til opsætning mv.

Med Magento Hosting hos os får du en stabil partner, der har mere end 15 års erfaring med drift og hosting. Vi tager din forretning meget seriøst, hvorfor tilbyder dig en rigtig god og stabil Magento Hosting, hvor vi tager højde for alle de udfordringer, du potentielt kan løbe ind. Vi har et stort knowhow inden for Magento platformen, så vi kender den bagvedliggende teknik og kan løse udfordringer heri.

Med Magento Hosting hos DanDomain kan du lade os om driften, så du bare skal koncentrere dig om at udvikle din webshop og forretning. Det er én bekymring mindre, så du kan bruge tiden på lige præcis det, du er god til. Så gør vi det samme. Kontakt os ganske uforpligtende og høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Få en uforpligtende snak om dine muligheder

Ring til os: 88 82 04 00

Skriv til os: salg@dandomain.dk

Bliv ringet op

Udfyld felterne, så ringer vi dig op hurtigst muligt

Mail er sendt Tak for din interesse i dette produkt. Vi kontakter dig snarligt.