Ingen varer i kurven
Forside / WEBSHOP / Apps / Info
Nedtællingsur screenshot Nedtællingsur screenshot Nedtællingsur screenshot Nedtællingsur screenshot

Nedtællingsur

NEDTÆLLINGSUR TIL NÆSTE AFSENDELSE

kr. 49,00 pr. md.
Jeg har læst og godkender denne apps betingelser

Udvikler: CYCLOP & CO ApS

VI KENDER DET SELV, MAN HAR FORELSKET SIG I ET PRODUKT, OG NU VIL MAN BARE HAVE DET ASAP, DET KAN GANSKE ENKELT IKKE GÅ HURTIGT NOK. NEDTÆLLINGSURET OPLYSER KORT OG PRÆCIST, HVORNÅR VAREN SENDES UD AF HUSET, SÅFREMT KUNDEN BESTILLER INDEN ET GIVENT TIDSPUNKT, HVILKET OFTE FREMSKYNDER SALGET.

Næst efter varens pris og fragtgebyr, er produktets tilgængelighed et af de absolutte vigtigste parametre for, hvorvidt kunden vælger at handle i netop din webshop!

Din kunden har endelig truffet et valg og forelsket sig i dit produkt, prisen synes de også er OK, og nu ligger kun spørgsmålet tilbage, hvor hurtigt kan jeg få det!? Kom denne indvending til livs og giv kunden et sidste argument for, hvorfor de netop skal handle varen i Din webshop.

Budskabet/teksten
Nedtællingsuret fungerer helt automatisk, og kan tage højde for samtlige ugedage samt helligdage. Du har ganske enkelt mulighed for selv, at definere hvornår på den enkelte ugedag, at uret skal tælle ned til samt hvordan budskabet skal formuleres.

Alt dette kan nemt og enkelt redigeres via den tilhørende admin undersider i shop administrationen.

Udseendet
Nedtællingsuret bliver leveret med et færdigt design, så det er lige til at bruge med det samme. Du kan også vælge din egen designstil ved at kontakte din designpartner eller CYCLOP & CO, og få lavet dit eget unikke design på nedtællingsuret.

Nedtællingsuret kan vises både i headeren, footeren, varelisten, varekortet og indkøbskurven, hvilket giver rigeligt designfrihed ift. specifikke kundeløsninger.