Ingen varer i kurven
Forside / WEBSHOP / Apps / Info
Bring Integration screenshot Bring Integration screenshot Bring Integration screenshot

Bring Integration

LAD DINE KUNDER VÆLGE BLANDT ALLE BRINGS UDLEVERINGSSTEDER PÅ ET KORT, OG PRINT HURTIGT OG NEMT EN LABEL!

kr. 49,00 pr. md.
Jeg har læst og godkender denne apps betingelser

Udvikler: YouWe ApS

ANDRE KRAV:

For at kunne anvende integrationen skal du være kunde hos Bring. Læs mere om Brings tjenester for netbutikker og ansøg om at blive kunde her.

Appen kræver at du benytter one-step check-ud i din DanDomain shop.

BRING ER EN DEL AF POSTEN NORGE OG TILBYDER LEVERINGER AF PAKKER TIL MERE END 6.500 UDLEVERINGSSTEDER I DANMARK, SVERIGE, FINLAND OG NORGE.

Video: Se hvordan denne app virker, her!

Hvad tilbyder Bring
Med denne integration fra Youwe, kan webshops på Dandomains platform tilbyde deres kunder at få deres pakker leveret til et valgfrit udleveringssted i Brings nordiske netværk. Dine kunder kan frit vælge at få pakkerne til en automat eller en butik i nærheden af bopælen, uddannelsesinstitutionen, hvor de daglige indkøb foretages eller hvor bilen tankes. Alle udleveringssteder er kendetegnet ved lange åbningstider, så dine kunder kan nå at afhente pakkerne samme dag som sms fra Bring modtages. SMS sendes når pakkerne er overleveret til den valgte butik eller automat. Herefter har kunderne 14 dage til at afhente pakkerne. Pakker der ikke er afhentet inden 14 dage fra overlevering til butikken sendes automatisk retur til webshoppen. Returneringer kan ligeledes ske via butik eller automat, men det er naturligvis webshoppens returprocedure der gælder her.

Sådan kommer du igang!
For at kunne anvende integrationen skal du være kunde hos Bring. Læs mere om Brings tjenester for netbutikker og ansøg om at blive kunde her.

Når du har indgået en aftale med Bring, skal du købe denne app.

Hvordan fungerer appen?
I denne video, kan du både se, hvordan du sætter appen op, samt hvordan det virker for dine kunder.

Når appen er sat op, giver den dine kunder mulighed for at vælge, på et kort, mellem alle Brings udleveringssteder i norden. Kortet tager udgangspunkt i den adresse kunden har tastet under sine kundeoplysninger, umiddelbart inden.

Efter ordren er gennemført, vil du i shopadministrationen kunne trykke på en knap, hvorefter der hentes en label, som kan printes direkte på den tilknyttede printer. Der er ikke specielle krav til hvilken printer du skal bruge. Almindelig A4-printer kan benyttes.

Når label er printet, vil ordrens trackingnummer blive indlæst til ordren, så det er muligt for både dig og din kunde at følge pakkens vej gennem systemet (Kræver at shoppen er sat op til at sende trackingmails ud).

Hvis du har brug for hjælp
Hvis du har brug for hjælp eller har spørgsmål til selve appen, så hjælper YouWe gerne, både pr. telefon og pr. mail. Kontakt os, hvis du er i tvivl!

Har du derimod spørgsmål til Bring, herunder spørgsmål til priser, leveringsformer m.v., kan Bring kontaktes på tlf. +45 70 20 30 40 eller mail sales.dk@bring.com