Ingen varer i kurven
Forside / WEBSHOP / Apps / Info
PostNord Integration screenshot PostNord Integration screenshot

PostNord Integration

POSTNORD INTEGRATION

kr. 49,00 pr. md.
Jeg har læst og godkender denne apps betingelser

Udvikler: YouWe ApS

ANDRE KRAV:

  • Udleveringskort - Ingen krav
  • Labelprint - Pacsoft aftale med API adgang (99 kr. / måned)
  • Browserplugin - Du skal bruge Google Chrome som browser for at aktivere browserplugin til App'en.
  • Appen kræver Onepage Checkout.

MED POSTNORD UDLEVERINGSKORT OG LABELPRINT GIVER DU DINE KUNDER MULIGHED FOR AT VÆLGE UDLEVERINGSSTED FRA ET OVERSKUELIGT KORT, OG MULIGHED FOR DIG AT PRINTE DINE LABELS DIREKTE I SHOPPEN. DET GIVER DINE KUNDER EN BEDRE OPLEVELSE AF CHECK-OUT-FORLØBET OG DIG EN LETTERE ARBEJDSGANG.

Udleveringskort

Udleveringskort giver dine kunder mulighed for at vælge udleveringssted via et interaktivt kort. Når afhentning i pakkeboks/posthus vælges, vises en popup med et kort, hvor kunden nemt kan vælge det sted, de ønsker at afhente pakken. Samtidig bliver kunden også informeret om udleveringsstedets åbningstider, så de ikke går forgæves.​​

Print af labels direkte i shoppen

I labelprint har du mulighed for at printe labels via direkte i shoppen. Ved at indtaste dine Pacsoft oplysninger, kan du printe labels direkte i webshoppens administration, uden at behøve at åbne Pacsoft softwaren. Labelprint kræver at du har en pakkeaftale med Postnord og adgang til Pacsoft med API adgang. Du kan ansøge om en pakkeaftale med Postnord her: https://www.pacsoftonline.com/ext.po.se.dk.login​ 

Browserplugin

Vi har udviklet et gratis browserplugin til fragtintegrationerne PostNord og GLS. Det giver dig mulighed for at printe ordrer direkte fra DanDomains ordreoversigt. Læs mere om vores browserplugin samt se vejledning til installation her.

Direkte link til Track & Trace

Du får direkte link til Track & Trace for hver enkelt pakkelabel, der er udskrevet. Du kan dermed etablereoverblik over dine forsendelser og kan let tilgå oplysninger om den enkelte vare. Du sparer tid på administrationen og kan endvidere yde mere effektiv support til dine kunder.

Opsætning

Har du behov for hjælp til opsætning af app'en, eller har du behov for hjælp, tilbyder YouWe en komplet opsætning for 750 kr.