Ingen varer i kurven
Forside / WEBSHOP / Apps / Info
GLS integration screenshot GLS integration screenshot GLS integration screenshot

GLS integration

GLS INTEGRATION

kr. 49,00 pr. md.
Jeg har læst og godkender denne apps betingelser

Udvikler: YouWe ApS

ANDRE KRAV:

Det er et krav, at du har en aftale med GLS.
Har du ikke dette, kan du få det her.

Browserplugin - Du skal bruge Google Chrome som browser for at aktivere browserplugin til App'en.

Appen kræver Onepage Checkout.

MED GLS-INTEGRATIONEN GIVER DU DINE KUNDER MULIGHED FOR AT VÆLGE UDLEVERINGSSTED I FORBINDELSE MED DERES KØB. INTEGRATIONEN GIVER DIG DERUDOVER MULIGHED FOR AT PRINTE PAKKELABELS DIREKTE FRA APP'EN.

Udleveringskort

Udleveringskort giver dine kunder mulighed for at vælge udleveringssted via et interaktivt kort. Når afhentning på udleveringssted vælges, vises en popup med et kort, hvor kunden nemt kan vælge det sted, de ønsker at afhente pakken. Samtidig bliver kunden også informeret om udleveringsstedets åbningstider, så de ikke går forgæves.​​

Print af labels direkte i shoppen

Med integrationen får du mulighed for at printe labels direkte i shoppen. Ved at indtaste dine GLS-oplysninger, kan du printe labels direkte i integrationens interface, uden at skulle åbne GLS' system. Labelprint kræver at du har en pakkeaftale med GLS og adgang til YourGLS med API adgang. Du kan ansøge om en pakkeaftale med GLS her.

Direkte link til Track & Trace

Du får direkte link til Track & Trace for hver enkelt pakkelabel, der er udskrevet. Du kan dermed etablereoverblik over dine forsendelser og kan let tilgå oplysninger om den enkelte vare. Du sparer tid på administrationen og kan endvidere yde mere effektiv support til dine kunder.

Browserplugin

Vi har udviklet et gratis browserplugin til fragtintegrationerne PostNord og GLS. Det giver dig mulighed for at printe ordrer direkte fra DanDomains ordreoversigt. Læs mere om vores browserplugin samt se vejledning til installation her.

Opsætning

Har du behov for hjælp til opsætning af app'en eller behov for anden hjælp, tilbyder YouWe en komplet opsætning for 750 kr.