Ingen varer i kurven
Forside / WEBSHOP / Apps / Info
Heyloyalty screenshot Heyloyalty screenshot Heyloyalty screenshot Heyloyalty screenshot

Heyloyalty

TJEN FLERE PENGE OG SPAR MERE TID MED DINE NYHEDSBREVE - HEYLOYALTY ØGER DIN INDTJENING MED AVANCERET E-MAIL MARKETING GJORT NEMT

kr. 0,00 pr. md.
Jeg har læst og godkender denne apps betingelser

Udvikler: CYCLOP & CO ApS

HEYLOYALTY GØR AVANCERET E-MAIL OG SMS-MARKETING NEMT. ET STÆRKT VÆRKTØJ SKRÆDDERSYET TIL E-COMMERCE, DER GIVER MASSER AF MULIGHEDER FOR AT KOMMUNIKERE INDIVIDUELT TIL KUNDER OG MEDLEMMER BASERET PÅ DERES ADFÆRD OG HISTORIK I NYHEDSBREVET, ONSITE – OG I BUTIKKEN. HEYLOYALTY ER INTEGRERET MED DIN DANDOMAIN-WEBSHOP VIA CYCLOP-APP´EN, SOM GIVER DIG MULIGHED FOR AT BRUGE KUNDERNES KØBSDATA I DINE E-MAILS. DET ER SMART, DET ER EFFEKTIVT.

Heyloyalty gør avanceret e-mail og sms-marketing nemt. Et stærkt værktøj skræddersyet til e-commerce, der giver dig masser af muligheder for at kommunikere individuelt til kunder og medlemmer baseret på deres adfærd og historik i nyhedsbrevet, på webshoppen – og i butikken.

Få onsite adfærdsindsigt på webshoppen og brug din viden til at skabe personificerede nyhedsbreve. Udnyt automatiseret winback og send e-mails med dynamisk indhold. Du styrker din indtjening med Heyloyalty, fordi værktøjet understøtter din e-commerce. Et lang række smarte integrationer gør det samtidig let for dig at udvikle din webshop, fordi vi kender webshopejerens udfordringer.

Integrationen med din webshop og Heyloyalty giver adgang til kundernes købsdata - og det kan mærkes på bundlinjen!

Vi synkroniserer en lang række data, som du kan flette ind i din kommunikation med den enkelte kunde. Det er nemlig ikke småting din DanDomain webshop sender videre til Heyloyalty. Du får både mulighed for at sende kampagner, hvor du selv vælger tidspunkt, segmenterer, fletter indhold og stamdata (fornavn, efternavn, e-mail, fødselsdato etc.) ind - og for at bruge triggers, der tjener penge til dig, mens du laver andre ting.

Du får bl.a. glæde af:

  • Ordredata – info om kundernes køb som gør kommunikationen højrelevant til den enkelte
  • Tabt kurv – send mail til kunder, der har forladt en kurv i din webshop uden at købe
  • Winback buyers – gen-aktivér kunder, der ikke har købt i en periode. Brug fx dato for sidste køb
  • Produktfeed – lav produktnyhedsbreve på få minutter med indholdet fra din webshop
  • E-mail flows – byd kunderne velkommen, send dem en fødselsdagshilsen og mails/sms´er baseret på deres køb i din webshop
  • Segmentering – brug din viden om kundernes handlinger og historik i webshoppen og send til udvalgte segmenter

Du får populært sagt en masse lavt hængende frugter forærende i din markedsføring, der sætter fart på din forretning. Du giver samtidig dine kunder en forbedret købsoplevelse, fordi de får vedkommende indhold tilsendt via dynamiske mails og sms´er.

Lav produktnyhedsbreve på 2 min. med Produktfeed feature

Har du prøvet at sætte produktnyhedsbreve manuelt op, vil din begejstring ingen ende tage med denne feature. Med produktfeedet overfører du automatisk billeder, tekster, priser m.m. direkte fra din webshop. Og designet tilpasses let så det ligner din webshop. Samtidig er det pærelet at ændre i produkternes ræk

Brugervenligt med dansk support

Det er let at sætte nyhedsbreve op. Med ganske lidt vejledning er du kørende. Du får samtidig nærværende høj service via vores Customer Success Team. Både på telefonen, på mailen og chatten. Et veltilrettelagt flow af e-mails sikrer, at du kommer godt i gang, og du støttes samtidig af quick-guides.

Gratis Freemium-konto

Sender du max 1000 mails om måneden, har du Heyloyalty gratis for evigt. Ellers starter den kun fra 149,-/kr./mdr. For et enterprise værktøj, vel at mærke.

Sådan kommer du i gang

Bestil din Heyloyalty-konto inde fra appen. Vi hjælper dig hele vejen.

Video:

https://www.youtube.com/watch?v=0_D02ldYN7s