Ingen varer i kurven
Forside / WEBSHOP / Apps / Info
Coolrunner - Billig fragt til udlandet screenshot Coolrunner - Billig fragt til udlandet screenshot Coolrunner - Billig fragt til udlandet screenshot

Coolrunner - Billig fragt til udlandet

BILLIG FRAGT TIL UDLANDET

kr. 49,00 pr. md.
Jeg har læst og godkender denne apps betingelser

Udvikler: YouWe ApS

ANDRE KRAV:

Det er et krav, at du har en aftale med Coolrunner.
Har du ikke dette, kan du få det her.

Browserplugin - Du skal bruge Google Chrome som browser for at aktivere browserplugin til App'en.

Appen kræver Onepage Checkout.

MED COOLRUNNER, ER DET NU MULIGT AT FÅ UHØRT LAVE PRISER TIL ALLE LANDE I EUROPA! MED COOLRUNNERS DISTRIBUTIONSNETVÆRK BLIVER DINE VARER LEVERET MED DEN BEDSTE DISTRIBUTØR I DET PÅGÆLDENDE LAND TIL EN TIL DATO UHØRT LAV PRIS.

Den bedste internationale fragt-partner

Coolrunner leverer til alle 25 EU-lande med Local Hero.
Med Local Hero gør Coolrunner altid brug af det foretrukne postselskab i det pågældende land og sikrer derved favorable priser og høj kvalitet på dine forsendelser.

Integration til Coolrunner lagerhotel

App'en integrerer automatisk med Coolrunner lagerhotel, så du ikke behøver at lave alt dobbeltarbejdet. Ordrer der printes i din DanDomain backend vil kunne sendes til dit Coolrunner lagerhotel med et enkelt klik. 

Udleveringskort

Udleveringskort giver dine kunder mulighed for at vælge udleveringssted via et interaktivt kort. Når afhentning på udleveringssted vælges, vises en popup med et kort, hvor kunden nemt kan vælge det sted, de ønsker at afhente pakken. Samtidig bliver kunden også informeret om udleveringsstedets åbningstider, så de ikke går forgæves.​​

Print af labels direkte i shoppen

Med integrationen får du mulighed for at printe labels direkte i shoppen. Ved at indtaste dine Coolrunner-oplysninger, kan du printe labels direkte i integrationens interface, uden at skulle åbne Coolrunners system. Labelprint kræver at du har en pakkeaftale med Coolrunner. Du kan oprette en konto hos Coolrunner her.

Direkte link til Track & Trace

Du får direkte link til Track & Trace for hver enkelt pakkelabel, der er udskrevet. Du kan dermed etablereoverblik over dine forsendelser og kan let tilgå oplysninger om den enkelte vare. Du sparer tid på administrationen og kan endvidere yde mere effektiv support til dine kunder.

Browserplugin

Vi har udviklet et gratis browserplugin til fragtintegrationerne PostNord, GLS, Bring og Coolrunner. Det giver dig mulighed for at printe ordrer direkte fra DanDomains ordreoversigt. Læs mere om vores browserplugin samt se vejledning til installation her.

Opsætning

Har du behov for hjælp til opsætning af app'en eller behov for anden hjælp, tilbyder YouWe en komplet opsætning for 750 kr.