Ingen varer i kurven
Forside / WEBSHOP / Apps / Info
Visuel udleveringskort og DMS screenshot Visuel udleveringskort og DMS screenshot Visuel udleveringskort og DMS screenshot Visuel udleveringskort og DMS screenshot Visuel udleveringskort og DMS screenshot Visuel udleveringskort og DMS screenshot Visuel udleveringskort og DMS screenshot Visuel udleveringskort og DMS screenshot Visuel udleveringskort og DMS screenshot Visuel udleveringskort og DMS screenshot Visuel udleveringskort og DMS screenshot

Visuel udleveringskort og DMS

ALLE UDLEVERINGSSTEDER SAMLET I ÉT SMART KORT OG INTELLIGENT HÅNDTERING AF DINE FORSENDELSER

kr. 29,00 pr. md.
Jeg har læst og godkender denne apps betingelser

Udvikler: MyCommerce360 ApS

ANDRE KRAV:

Kræver at man har en aftale til Delivery Management System fra MyCommerce360.dk – Læs mere om DMS her!

FÅ ALLE UDLEVERINGSSTEDER SAMLET PÅ ÉT KORT FRA ALLE DINE TRANSPORTØRER. UDLEVERINGSSTEDERNE DÆKKER HELE VERDENEN, HVOR DE VALGTE TRANSPORTØRER HAR ET UDLEVERINGSSTED. LØSNINGEN OMFATTER POSTNORD, GLS, DAO365, BRING, DHL OG UPS.

Smart kort med udleveringssteder og intelligent håndtering af dine forsendelser.

Få alle udleveringssteder samlet på ét kort fra alle dine transportører. Udleveringsstederne dækker hele verdenen, hvor de valgte transportører har et udleveringssted.

Virker både med one-step checkout samt step 1-4

Uanset om din shop kører i responsiv design eller den klassiske mobilshop/webshop opsætning, virker kortet med udleveringsteder (pickup points) både med shoppens one-step checkout samt det klassiske step 1-4 checkout.

Levering nær arbejdspladsen

Mange kunder finder det bekvemt, at få leveret deres pakke til et udleveringsted hvor de arbejder, således de ikke kan skynde sig hjem først, inden deres lokale udleveringsted lukker, der hvor de bor. Netop denne øvelse tager vores udleveringskort tilmed højre for, i det kunden nemt kan anføre et alternativ postnummer, hvor deres arbejdsplads er placeret og således kunne afhente pakken nemt og bekvemt, inden de tager hjem fra arbejdet.

Tilpas din webshop til international handel!

Med MyCommerce360 DMS software kan du tilbyde dine kunder udleveringssteder i hele verdenen samlet på ét kort, og håndtere alle dine forsendelser samlet i ét system.

Om App’en:

App’en giver mulighed for at få et visuelt kort over udleveringssteder, og gør det også muligt at få ordrene importeret til DMS softwaren, hvor forsendelserne håndteres og udskrives enten helt automatisk, eller manuelt med et enkelt klik. Alle track & traces bliver sendt tilbage til shoppen og kan ses på ordren i DanDomain. App’en virker både med DanDomains normale step 1-4 checkout og med one-step checkout.

Om Delivery Management System:

Softwaren giver dig et fuldt overblik over alle dine forsendelser og deres tendenser.  Du kan udskrive pakkelabels direkte til din printer når ordrene importeres fra shoppen. Slip for at det manuelle arbejde og benyt softwaren til at håndtere forsendelserne – lad MyCommerce360 DMS booke forsendelserne direkte hos din transportør, og udskriver pakkelabelen direkte på den printer du ønsker.

Opret e-mail skabeloner til forsendelsesadvisering til alle dine shops med hvert sit design og sprog. Ønsker du at sende en returlabel på e-mail til kunden kan dette også gøres fra forsendelseskortet, men en personlig hilsen til kunden.

Softwaren er webbaseret og kræver derfor ingen installation på computeren. Principielt set er du ikke er afhængi af, at skulle sidde samme sted, hvor printeren står placeret, når dine pakkelabels udskrives, hvilket kan være en fordel, hvis kollegaer i pakkeafdelingen sidder særskilt fra dem i administrationen.

Du kan oprette så mange brugere til softwaren som du ønsker, og alle handlinger logges og knyttes til den enkelte bruger, hvilket giver et langt bedre overblik, når der arbejder flere i pakkeafdelingen, enten samtidigt eller ved deltidsansatte hvor de arbejder med skiftende vagter.

DMS understøtter pt. Følgende transportører:

  • PostNord
  • GLS
  • Dao365
  • Bring
  • DHL
  • UPS

– Mangler vi nogle, så hører vi gerne fra dig!

Er du helt nystartet eller har mindre end 30 forsendelser om måneden, så tilbydes softwaren helt gratis. - Se følgende priser for softwaren!

MyCommerce360 er for både de store og små..

Her er en kort udtalelse fra en tilfreds kunde:
 

★ ★ ★ ★ ★

" Vi er en meget tilfreds kunde, som er rigtig glad for at have skiftet over til MyCommerce360, da det har givet os nye muligheder med de smartere features som reducerer det manuelle arbejde. Ikke nok med et smartere system, så har vi også indhentet en økonomisk besparelse, i forhold til det tidligere system. Her får man meget for pengene, og de kan stærkt anbefales... "
 

MyTrendyPhone
Silvan Popovic, Founder and CEO