Ingen varer i kurven
Forside / WEBSHOP / Apps / Info
ImageOptimizer screenshot ImageOptimizer screenshot ImageOptimizer screenshot ImageOptimizer screenshot

ImageOptimizer

IMAGE OPTIMIZER

kr. 69,00 pr. md.
Jeg har læst og godkender denne apps betingelser

Udvikler: Bewise

OPTIMER DINE PRODUKTBILLEDER SÅ DE FYLDER MINDRE OG OPNÅ BEDRE PAGESPEED. DETTE MEDFØRE BEDRE PLACERINGER PÅ GOOGLE OG GIVER DINE KUNDER EN HURTIGERE KØBSOPLEVELSE.

ImageOptimizer - Komprimer billeder og opnå bedre PageSpeed på Google

Med denne APP fra Bewise, har vi gjort det nemt og bekvemt for dig som shopejer at komprimere dine produktbilleder. Google og andre søgemaskiner sætter i højere og højere grad vægt på pagespeed. En bedre pagespeed er lig med bedre placeringer på Google og andre søgemaskiner.

ImageOptimizer fjerner alt unødig data fra dine billeder som fylder ualmindelig meget på din server. Dette vil gøre at din side loades hurtigere både af dine kunder, men også Google. En win-win for alle parter.

Vi har tilmed lavet en funktion indbygget i ImageOptimizer, som kan lave dine produktbilleder kvadratisk. Det er ofte et problem for shopejere at billederedigere, og flere oplever det som værende en hæmsko i den daglige drift. Med denne funktion, sikrer du at dine produkter står pænt og præsentabelt på en række.

Case eksempel:
Vi lavede en case under test og udarbejdelse af dette tool. Kundens udgangspunkt var 15.6 GB produktbilleder. Efter at have været igennem ImageOptimizer, er billederne nu komprimeret til 2.4 GB. Og det er helt uden at gå på kompromis med billedekvalitet.