Ingen varer i kurven
Forside / WEBSHOP / Apps / Info
Resurs Bank integration screenshot

Resurs Bank integration

RESURS BANK INTEGRATION

kr. 179,00 pr. md.

Kr. 1995,00 i oprettelse

Jeg har læst og godkender denne apps betingelser

Udvikler: Bewise

PÅKRÆVEDE APPS:

Betalings API

ANDRE KRAV:

For at installere Resurs Bank app´en kræver det at du har installeret "Betalings API". Hvis ikke du har det allerede, skal du blot gå til Appstore og klikke "installér".

Der skal underskrives databehandleraftale: underskriv nu

TILBYD DINE KUNDER FINANSIERING MED RESURS BANK. GIV DINE KUNDER MULIGHED FOR AT LÅNE RENTEFRIT FRA 2.000 TIL 60.000. RESURS BANK APP´EN ER LET AT INSTALLERE. FØLG VEJLEDNINGEN NEDENFOR, OG DU VIL KUNNE TILBYDE DINE KUNDER RESURS BANK I LØBET AF FÅ MINUTTER.

Tilbyd dine kunder finansiering med resurs bank. giv dine kunder mulighed for at låne rentefrit fra 0 kr. til 60.000 kr. resurs bank app´en er let at installere. følg vejledningen nedenfor, og du vil kunne tilbyde dine kunder resurs bank i løbet af få minutter.

Resurs Bank
Resurs Bank er markedsledende indenfor salgsfinansiering og har god erfaring med, at øge salget i både butikker og på nettet.

Resurs Bank tilbyder en skræddersyet løsning tilpasset til dine kunder og dit marked. Resurs Banks fleksible kundefinansieringsløsninger skaber loyalitet og øger salget for vores samarbejdspartnere og dermed større handlekraft for dine kunder.

Resurs Banks løsninger er baseret på online teknologi, der sikrer en hurtig og sikker håndtering af alle finansieringsforløb. Den avancerede teknologi, alle vores løsninger er bygges på, gør det blandt andet muligt at få svar på en låneansøgning på indenfor 5 sekunder med NEMID underskrift.

Krav:
For at installere Resurs Bank app´en kræver det, at du har installeret et "Betalings API". Hvis ikke du har det allerede, skal du blot gå til Appstore og klikke "installér".

Du skal have en forhandleraftale med Resurs Bank. Ansøg om aftale her  

Features:

  • Resurs Bank app´en giver mulighed for at tilbyde finansiering op til 60.000 kr. til dine kunder
  • Mulighed for Rentefri og gratis finansiering.
  • Mulighed for at tilbyde faktura
  • Kunderne ser Resurs Bank som betalingsmulighed i checkout og underskriver blot med NEMID.
  • Resurs Bank udbetaler pengene indenfor 48 timer
  • Låneansøgning behandles med et samme, og du vil under "ordrer" i dit shopadmin, kunne se om kundens ansøgning er "Godkendt" eller "Afslået".


Spørgsmål omkring Resurs Bank?
Ruben Frimand Nielsen
Markedschef, E-commerce – Sales Finance
Mobil:   +45 60 10 15 10
Email: ruben.nielsen@resurs.dk
web: www.resursbank.dk