Ingen varer i kurven

Opret e-shop i dag

De første 30 dage er gratis

Opret e-shop
Antal shops: 3000+
Daglige ordrer: 13.000+
Daglige besøgende: 550.000+

E-handlen stiger med godt 20 % hvert eneste år

Har du en fysisk butik?

Og er du endnu ikke overgået til e-handel, så bør du overveje en ekstra gang, da du potentielt går glip af en stor omsætning. Der handles årligt for mange milliarder på nettet, og e-handlen stiger med godt 20 % hvert eneste år. B2B e-handel står for en stor del af kagen, og den del kan du få del i. At åbne e-handel er ikke så svært, da der virkelig er sket meget på området de seneste par år.

DanDomain står for en stor del af den danske e-commercescene. Oprettelse af en e-shop har aldrig været nemmere, og du får en nem e-handels shop, som kan tage din forretning til et nyt niveau. Opret en demo shop, og se hvor nemt det er. Du er ikke bundet af noget, når de 30 dages gratis prøveperiode er ovre.

Vil du oprette en netbutik?

Er du ved at sondere terrænet for at finde ud af, hvilken platform der er bedst til at drive en netbutik, så har DanDomain den helt rigtige løsning. Med en netbutik fra DanDomain får du en platform, som er nem at oprette produkter i, redigerer priser, uploade billeder med meget mere. Du kan få hjælp til opstart af din netbutik og du får oven i købet et gratis netbutik kursus, som DanDomain udbyder løbende hen over året. DanDomain er en populær netbutik platform, som mere end 3.000 glade kunder benytter sig af.

Skal du have en ny webbutik med god rådgivning, så har vi et rigtigt stort og velfungerende partnernetværk, som alle bidrager til at gøre hele vores webbutik løsning til en bedre platform på alle parametre. Du får en SEO optimeret og en responsiv webbutik, som lever helt op nutidens standarder. Endvidere har du mulighed for ændre design og funktionalitet, så din webbutik fremstår unik. Leder du efter en ekstremt agil webbutik, hvor du kan få det, som du vil have det, så er DanDomain svaret på dine bønner.

E-shop hvordan kommer du i gang?

Er du ny inden for e-commerce, så er du kommet til det helt rigtige sted. DanDomain tilbyder en af de fremmeste platforme, som er et responsivt e-shop system, hvor du kan få din helt egen e-handel, som kan designes efter dine ønsker og behov. DanDomain er en dansk e-handel udbyder med + 3.000 shops – dette gør platformen til den mest populære danske e-commerce platform på markedet.

Overvejer du at starte din egen e-shop, så bliver du en del af et stort e-commerce netværk, hvor du kan sparre med en masse dygtige folk inden for e-handel.DanDomain giver dig en unik mulighed for at øge din omsætning betragteligt med et særdeles fremragende e-commercesystem, og det er nemt for nybegyndere at komme i gang og godt fra land. Vores mål er, at du får succes med din netbutik, hvorfor vi gør alt for at hjælpe dig - blandt andet med god og nærværende gratis dansk support.

Ring og få en snak med vores konsulenter

- de hjælper dig i gang som e-købmand

Skriv til os: shopsalg@dandomain.dk

Bliv ringet op

Udfyld felterne, så ringer vi dig op hurtigst muligt

Mail er sendt Tak for din interesse i dette produkt. Vi kontakter dig snarligt.