Ingen varer i kurven

Sådan kommer du i gang!

Det er nemt, og de første 30 dage er gratis

Prøv din webshop
Antal shops: 3000+
Daglige ordrer: 13.000+
Daglige besøgende: 550.000+

Webshop hvordan kommer du i gang?

Kom nemt i gang

Når du har købt en DanDomain Webshop, er det ganske nemt at komme i gang. Vores mission er nemlig at hjælpe dig til succes, hvorfor vi bl.a. tilbyder gratis start-up kurser, hvor du lærer at sætte din shop op med alt fra oprettelse af produkter og kategorier til farver og priser. Så spørger du dig selv; webshop hvordan kommer jeg bedst muligt fra land og får en fuld funktionel webshop, som er lækkert designet, brugervenlig og naturligvis responsiv?

Hos DanDomain har du mulighed for at få hjælp helt fra start til det færdige slutprodukt. Vi har nogle fantastiske partnere, som er eksperter i at designe DanDomain shops, og de kan skræddersy shoppen, så du kan få den lige, som du vil have den.

Webshop hvordan får du succes?

Vi kan som sagt hjælpe dig et godt stykke af vejen, så du har en rigtig flot og præsentabel webshop. Det er nu op til dig at fylde den med gode produkter til konkurrencedygtige priser. Yderligere skal du sørge for, at du får markedsført din shop bedst muligt.

Det gør du bl.a. ved hjælp af SEO (søgemaskineoptimering), Google AdWords og branding på de sociale medier. Vi afholder løbende gratis seminarer, hvor du kan lære mere om disse markedsføringsdiscipliner. Vi har dog et godt partnermiljø, hvor der er flere specialister, som kan hjælpe dig med ovenstående, så du kan øge din online synlighed og tilstedeværelse samt tjene flere penge på din webshop.

Opret webshop inklusiv Dankort

Drømmer du om at tage din forretning online, eller har du en iværksætter i maven, som har fået blod nok på tanden til at kaste dig ud i et webshop-eventyr? Så har vi en meget intuitiv webshop til dig, som er helt ideel at sælge dine varer fra. Med en DanDomain Webshop kan du få lov at lege med en shop helt gratis i 30 dage, før du beslutter dig for, om du vil købe en. Her får du en Danmarks største kommercielle webshop inklusiv dankort, som giver dig mulighed for at tage imod alle betalingskort, som NETS tilbyder.

Du får en fuld integrerbar webshop inklusiv dankort, som kun kræver en ansøgning til NETS. Det er ganske nemt at udfylde ansøgningen, hvilket er essentielt for din forretning, da NETS er den udbyder, som man skal igennem, hvis man vil kunne tage imod betalingskort. Drømmer du om egen webshop, så prøv en webshop inklusiv dankort helt gratis og se, om det er noget for dig. Du kan få hjælp hele vejen til opsætning af selve shoppen til oprettelse af varer. Vi er klar til at guide dig godt på vej, så du får en fuldt funktionel webshop med det hele, hvor du kan få det, som du vil have det.

Ring og få en snak med vores konsulenter

- de hjælper dig i gang som e-købmand

Skriv til os: shopsalg@dandomain.dk

Bliv ringet op

Udfyld felterne, så ringer vi dig op hurtigst muligt

Mail er sendt Tak for din interesse i dette produkt. Vi kontakter dig snarligt.