Ingen varer i kurven
Sikkerhed og backup
Sikkerhed og backup
Sikkerhed og backup

Sikkerhed og backup

Hos os skal du aldrig bekymre dig om sikkerhed

Forside / IT-HOSTING / Sikkerhed & Backup

Fuld beskyttelse 24/7/365

Vi beskytter mod alt

Ekstraordinær support

Ekstraordinær support

Vores support foregår på dansk og er til rådighed alle ugens dage - året rundt.

Backup

Backup

Få sikret dine data mod brand, tyveri og lignende og undgå de problemer, der ofte er forbundet med håndtering af backupbånd.

Overvågning

Overvågning

Datacenteret hos DanDomain er overvåget 24x7x365. Der bliver overvåget, detekteret og målt tilgængelighed samt performance på alle tider af døgnet.

Vi tilbyder

Med alle vores løsninger medfølger

Leverance

I vores datacenter har vi implementeret en række procedurer og funktioner, som fordrer den sikkerhed, der gør, at din service bliver leveret bedst muligt upåagtet af de udfordringer, der kan være.

Sikring mod

Tyveri/brand/oversvømmelser. Ud over at have en sikkerhed indbygget i vores datacenter i forhold til udefrakommende trusler har vi nogle forholdsregler, som vi tager for at kunne levere den bedste service og sikkerhed til kunden.

Support

Uanset type og størrelse af din virksomhed kan du altid få den support, du har behov for. Vi yder fri, dansk support alle ugens dage - året rundt.

Sikkerhed og backup hos DanDomain betyder, at du aldrig skal bekymre dig om dine data. Vi har nogle løsninger som blandt andre Remote Backup og Overvågning, som sikrer dig mod brand, tyveri og online trusler mod din data og filer. Vi beskytter dine data døgnet rundt, vi overvåger dem konstant, og vi tager backup af alle dine filer og data, så du kan være helt tryg.

Remote Backup er en af vores populære løsninger, hvor du helt bekymringsfrit kan overlade din backup til os. Du slipper for de typiske problemer, der kan være forbundet med at tage backup. Vi er eksperterne på området, hvorfor vi tilbyder dig en stor sikkerhed, hvor drift og vedligeholdelse aldrig bliver et emne for dig. Vi sørger for, at det hele fungerer, som det skal, så du kan bruge tiden på det, du er god til. Dine data bliver krypteret hos os, og du får en sikkerhedsnøgle, som det kun er dig, der har kendskab til.

Med Server Overvågning får du en løsning, hvor dine data bliver monitoreret 24/7/365. Vi har mulighed for at overvåge alt på server og systemniveau, så vi altid er et skridt foran. Derfor kan du være helt sikker på, at data ikke bliver angrebet af uvedkommende. Vi sørger desuden for, at ydeevnen er helt i top. Du kan få en overvågningsløsning, som er skræddersyet til dit behov, så tag fat i os for en helt uforpligtende samtale, så vi kan strikke den bedste løsning sammen til dig.

Uanset om du skal have hjælp til backup eller overvågning, så er Remote Backup og Server Overvågning de tiltag, der giver dig ro i maven. Vi har en glimrende supportafdeling, som altid er klar til at hjælpe dig med spørgsmål herom.

Få en uforpligtende snak om dine muligheder

Ring til os: 88 82 04 00

Skriv til os: salg@dandomain.dk

Bliv ringet op

Udfyld felterne, så ringer vi dig op hurtigst muligt

Mail er sendt Tak for din interesse i dette produkt. Vi kontakter dig snarligt.