Ingen varer i kurven
omos_lille
Forside / Om DanDomain / Om os

Det startede i 1999

Alle ville på nettet, de færreste vidste hvordan, og ingen havde set potentialet i at gøre det enkelt.

DanDomain er historien om tre nørder, der hjalp vennerne med at få deres idéer ud på nettet. To vennetjenester blev til fem, fem blev til tredive, og det stod hurtigt klart, at god service var nøglen til en god forretning.

En halv million registrerede domæner senere handler DanDomain stadig om det samme. At hjælpe vores kunder til at få deres idéer ud på nettet. At hjælpe idéer til at blive succeser. At hjælpe succeser med at bevare overblikket.

Historien om DanDomain er på mange måder også historien om internettet i Danmark. Vi er fulgt med, når ny teknologi har givet nye muligheder for bl.a. online-handel, produktivitetsforbedringer og outsourcing af virksomheders it-drift.

Til dato bygger DanDomains vision dog stadig på tre nørders opdagelse af potentialet i at fjerne internettets kompleksitet.

Har du også iværksætterdrømme?
Har ud også iværksætterdrømme?

Vores vision

Vi skaber ENKELHED

Vores DNA

Empatisk
Kundecentrisk
Kompetent
Extraordinær
Empatisk

Vi lytter, før vi taler og evner at forstå og respektere både kunder og kollegaer - hvilket er en forudsætning for et reelt værdiskabende samarbejde.

Kundecentrisk

Kunden er i centrum i alt hvad vi tænker, siger og gør.

Kompetent

Vi er fagligt blandt de bedste og vi prioriterer uddannelse og vidensdeling. Med vores høje kompetenceniveau kan vi mestre det komplekse og gøre det enkelt.

Extraordinær

Vi har modet til at afvige fra det normale og går gerne et skridt ekstra.

DanDomains tidslinje
DanDomains tidslinje mobile version

Ledelsen i DanDomain A/S

Ronnie Bach Nielsen

Ronnie Bach Nielsen, Adm. direktør/CEO, Co-founder & Partner

Jeg har ansvaret for den overordnede strategiske ledelse af DanDomain. Mit fokus er at sikre, at vi udvikler forretningen i den rigtige retning, samtidig med at vi sikrer en stærk forankret kultur blandt DanDomains engagerede medarbejdere.

Jeg har 17 års erfaring som IT-entreprenør med fokus på at bygge bro mellem teknologi og forretning.

Mine styrker ligger i en holistisk tilgang til tingene og evnen til at nedbryde kompleksitet til enkelhed.

ronnie@dandomain.dk | +45 8911 3402
Ken T. Boye

Ken T. Boye, Partner & Partner Direktør

Jeg sidder med ansvaret for den interne udvikling med fokus på automatiseringer. Samtidigt har jeg også ansvaret for standard produktleverancer. Jeg er meget optaget af, at vores kunders produkter og services fungerer optimalt, og jeg sparer med alle i huset for at sikre og opretholde vores stabilitet samt fleksibilitet.

Jeg har været med siden opstart, hvilket har betydet, at jeg bestridt de fleste roller i organisationen - og jeg har indgående kendskab til vores systemer samt arbejdsgange. Er uddannet elektroniktekniker og har nu mere end 15 års erfaring med DanDomain: domæner, IT-hosting og e-commerce.

ken@dandomain.dk | +45 8911 3403
Jesper Palm Mortensen

Jesper Palm Mortensen, Chief Technology Officer

Jeg står i spidsen for DanDomains udvikling- og driftsafdeling.

Mit ansvar er at sikre, at vi har den helt rette stabilitet og kapabilitet, som er nødvendigt for at sikre, at vores kunders forretning kan vækste bedst og mest muligt. Det sker med fokus på at opbygge et DevOps mindset for derved at nyttiggøre på det bedst mulige potentiale imellem udviklingen og driften, så vi og vores kunder er i stand til hurtigere at få den helt rigtige feedback.

Jeg kommer fra en baggrund som udvikler og arkitektur over ledelse af samme samt drift og vedligehold, og jeg har senest være ansat hos Silkeborg Data A/S som CTO. Min uddannelsesmæssige baggrund er startet som datamatiker og senere b.sc, Softwarekonstruktion samt m.sc. It, Organisation. Der er desuden løbende suppleret med kurser inden for ledelse og forretningsmodellering og søger hele tiden at dyrke det menneskelige potentiale.

jpm@dandomain.dk | +45 2157 8880
Thomas Kronow Thrysøe

Thomas Kronow Thrysøe, CMO & CCO

Jeg har ansvaret for DanDomains marketing-team og e-commerce forretningsenhed.

Jeg har mine rødder inden for forretnings- og produktudvikling samt online marketing, og har senest været ansat hos eBay Inc. som Head of Product Management.

Min uddannelsesmæssige baggrund er fra Aarhus Business Academy inden for Multimedia Design & Communication. Jeg har endvidere suppleret løbende med opkvalificering inden for ledelse og forretningsudvikling, og har en stor interesse i start-ups, hvor jeg rådgiver flere virksomheder.

tt@dandomain.dk | +45 3178 2309
Cæcilie Holleufer

Cæcilie Holleufer, Customer Service Manager

Som Customer Service Manager hos DanDomain har jeg ansvaret for kundeoplevelsen hele vejen rundt i forretningen.

Fra køb til brug, gennem self-service på vores hjemmeside og via den personlige kontakt med vores kundeservicemedarbejdere.

Jeg har en baggrund i salg og service og har senest gennemført en lederuddannelse i stillingen som serviceleder i Dansk Supermarked Group.

ckh@dandomain.dk | +45 8777 9045
Anders Fisker

Anders Fisker, CFO/Økonomidirektør

Jeg har ansvaret for DanDomain’s interne og eksterne rapportering, likviditetsstyring, kontakt til samarbejdspartnere etc. og som medlem af chefgruppen ansvarlig for eksekvering af DanDomains strategi.

Jeg har en skatte- og revisionsmæssig baggrund, som etablerede grundlaget for et job som økonomiansvarlig. Jeg har senest været ansat i ca. 20 år som CFO i The TC Group A/S.

Min uddannelsesmæssige baggrund er en HD i Regnskabsvæsen fra Aarhus BSS og en Bestyrelsesuddannelse fra samme - løbende suppleret med diverse opdateringskurser.

anf@dandomain.dk

Bestyrelsen

Ud over Ken T. Boye og Ronnie Bach Nielsen består bestyrelsen af:

Jan Wittrup

Jan Wittrup, Bestyrelsesmedlem

Jeg er bestyrelsesleder, hvor mine opgaver – i samarbejde med bestyrelsen – bl.a. er at sikre udvikling og overordnet implementering af den fremtidige strategi suppleret med relevant driftsmæssig fokus, understøttet af stærkt fokus på financielle, kundemæssige og medarbejdermæssige nøgletal.

Er tillige virksomhedsrådgiver og har i den forbindelse stiftet et indgående kendskab til DanDomain.

Jeg har uddannelsesmæssig baggrund HD i organisation, Udvidet Teknisk Forberedelseseksamen, EFQM Assesment samt en række erhvervspsykologiske certificeringer.

Thomas Folmann

Thomas Folmann, Bestyrelsesmedlem

Siden 2011 har jeg beskæftiget mig 100 % med professionelt bestyrelsesarbejde dels som medlem af og formand for bestyrelser, dels med konsulentarbejde og uddannelse på bestyrelsesniveau. Mit erfaringsfelt dækker bl.a. meget betydelige internationale erfaringer fra mere end 50 lande såvel i Europa som Asien og Nordamerika med op til 150 årlige rejsedage.

Personlige erfaringer med generel virksomhedsledelse, CRM og strukturering af afsætning og salg på Internet / Web, men også finansiering og økonomistyring samt koncernstruktur.

Webshop

Danmarks stærkeste e-handels platform

Prøv gratis i 30 dage

Hjemmeside og e-mail

Hjemmeside, blog og e-mail løsninger

Se løsninger her

IT-Hosting

Skræddersyet hosting med dig i fokus

Se dine muligheder