Ingen varer i kurven
omos_lille
Forside / Om DanDomain / Om os

Det startede i 1999

Alle ville på nettet, de færreste vidste hvordan, og ingen havde set potentialet i at gøre det enkelt.

DanDomain er historien om tre nørder, der hjalp vennerne med at få deres idéer ud på nettet. To vennetjenester blev til fem, fem blev til tredive, og det stod hurtigt klart, at god service var nøglen til en god forretning.

En halv million registrerede domæner senere handler DanDomain stadig om det samme. At hjælpe vores kunder til at få deres idéer ud på nettet. At hjælpe idéer til at blive succeser. At hjælpe succeser med at bevare overblikket.

Historien om DanDomain er på mange måder også historien om internettet i Danmark. Vi er fulgt med, når ny teknologi har givet nye muligheder for bl.a. online-handel, produktivitetsforbedringer og outsourcing af virksomheders it-drift.

Til dato bygger DanDomains vision dog stadig på tre nørders opdagelse af potentialet i at fjerne internettets kompleksitet.

Har du også iværksætterdrømme?
Har du også iværksætterdrømme?

Vores vision

Vi skaber ENKELHED

Vores DNA

Empatisk
Kundecentrisk
Kompetent
Extraordinær
Empatisk

Vi lytter, før vi taler og evner at forstå og respektere både kunder og kollegaer - hvilket er en forudsætning for et reelt værdiskabende samarbejde.

Kundecentrisk

Kunden er i centrum i alt hvad vi tænker, siger og gør.

Kompetent

Vi er fagligt blandt de bedste og vi prioriterer uddannelse og vidensdeling. Med vores høje kompetenceniveau kan vi mestre det komplekse og gøre det enkelt.

Extraordinær

Vi har modet til at afvige fra det normale og går gerne et skridt ekstra.

DanDomains tidslinje
DanDomains tidslinje mobile version

Ledelsen i DanDomain A/S

Ronnie Bach Nielsen

Ronnie Bach Nielsen, Adm. direktør/CEO, Co-founder & Partner

Jeg har ansvaret for den overordnede strategiske ledelse af DanDomain. Mit fokus er at sikre, at vi udvikler forretningen i den rigtige retning, samtidig med at vi sikrer en stærk forankret kultur blandt DanDomains engagerede medarbejdere.

Jeg har 17 års erfaring som IT-entreprenør med fokus på at bygge bro mellem teknologi og forretning.

Mine styrker ligger i en holistisk tilgang til tingene og evnen til at nedbryde kompleksitet til enkelhed.

ronnie@dandomain.dk | +45 8911 3402
Ken T. Boye

Ken T. Boye, Partner & Partner Direktør

Jeg sidder med ansvaret for den interne udvikling med fokus på automatiseringer. Samtidigt har jeg også ansvaret for standard produktleverancer. Jeg er meget optaget af, at vores kunders produkter og services fungerer optimalt, og jeg sparer med alle i huset for at sikre og opretholde vores stabilitet samt fleksibilitet.

Jeg har været med siden opstart, hvilket har betydet, at jeg bestridt de fleste roller i organisationen - og jeg har indgående kendskab til vores systemer samt arbejdsgange. Er uddannet elektroniktekniker og har nu mere end 15 års erfaring med DanDomain: domæner, IT-hosting og e-commerce.

ken@dandomain.dk | +45 8911 3403
Jesper Palm Mortensen

Jesper Palm Mortensen, Chief Technology Officer

Jeg står i spidsen for DanDomains udvikling- og driftsafdeling.

Mit ansvar er at sikre, at vi har den helt rette stabilitet og kapabilitet, som er nødvendigt for at sikre, at vores kunders forretning kan vækste bedst og mest muligt. Det sker med fokus på at opbygge et DevOps mindset for derved at nyttiggøre på det bedst mulige potentiale imellem udviklingen og driften, så vi og vores kunder er i stand til hurtigere at få den helt rigtige feedback.

Jeg kommer fra en baggrund som udvikler og arkitektur over ledelse af samme samt drift og vedligehold, og jeg har senest være ansat hos Silkeborg Data A/S som CTO. Min uddannelsesmæssige baggrund er startet som datamatiker og senere b.sc, Softwarekonstruktion samt m.sc. It, Organisation. Der er desuden løbende suppleret med kurser inden for ledelse og forretningsmodellering og søger hele tiden at dyrke det menneskelige potentiale.

jpm@dandomain.dk | +45 2157 8880
Anders Fisker

Anders Fisker, CFO/Økonomidirektør

Jeg har ansvaret for DanDomain’s interne og eksterne rapportering, likviditetsstyring, kontakt til samarbejdspartnere etc. og som medlem af chefgruppen ansvarlig for eksekvering af DanDomains strategi.

Jeg har en skatte- og revisionsmæssig baggrund, som etablerede grundlaget for et job som økonomiansvarlig. Jeg har senest været ansat i ca. 20 år som CFO i The TC Group A/S.

Min uddannelsesmæssige baggrund er en HD i Regnskabsvæsen fra Aarhus BSS og en Bestyrelsesuddannelse fra samme - løbende suppleret med diverse opdateringskurser.

anf@dandomain.dk
Cæcilie Holleufer

Cæcilie Holleufer, Customer Service Manager

Som Customer Service Manager hos DanDomain har jeg ansvaret for kundeoplevelsen hele vejen rundt i forretningen.

Fra køb til brug, gennem self-service på vores hjemmeside og via den personlige kontakt med vores kundeservicemedarbejdere.

Jeg har en baggrund i salg og service og har senest gennemført en lederuddannelse i stillingen som serviceleder i Dansk Supermarked Group.

ckh@dandomain.dk | +45 8777 9045

Webshop

Danmarks stærkeste e-handels platform

Prøv gratis i 30 dage

Hjemmeside og e-mail

Hjemmeside, blog og e-mail løsninger

Se løsninger her

IT-Hosting

Skræddersyet hosting med dig i fokus

Se dine muligheder