Ingen varer i kurven
karriere_lille
Forside / Om DanDomain / Karriere hos os

Vi elsker at arbejde her

- og det er uden tvivl lysten og begejstringen, der driver DanDomain

Her hos DanDomain er vi kun medarbejdere, der brænder for det, vi laver. Vi gør alt, hvad vi kan for at gøre det lettere for vores kunder være på nettet samt at fjerne kompleksiteten.

Med et dedikeret team kan vi sammen skabe de resultater, som vi ønsker og dermed yde en ekstraordinær service til vores kunder.

Her hos os er der bogstaveligt talt højt til loftet, og alle meninger vægtes højt. Vi komplimenterer hinanden, og vi trives bedst under forhold, hvor alle bliver hørt, da vi ved, at flere hjerner tænker bedre end én.

Her er en uhøjtidelige omgangstone, og vi kan godt tage gas på hinanden. Desuden elsker vi at lave en masse ting sammen, hvilket bl.a. indebærer et spil bordfodbold efter den evigt og altid lækre middagsbuffet.

collage_karriere01_single

Vi er passioneret fra kælder til tag

Alle vores medarbejdere er kompetente og veluddannede

Vi tilbyder en arbejdsplads i en virksomhed, som er succesfuld, økonomisk stærk og i rivende udvikling. Vi hjælper hinanden som en homogen enhed, og teamwork er en stor del af vores arbejdsprocessor.

DanDomain blev grundlagt i en kælder for 15 år siden, og vi har gennemgået en fantastisk udvikling baseret på, at kunderne og den teknologiske udvikling har haft den afgørende betydning for de produkter og den service, vi tilbyder vores kunder i dag. Vi lægger stor vægt på at være en dynamisk og fleksibel virksomhed, der hurtigt kan omstille sig til nye udfordringer.

Vi er i dag godt 80 medarbejdere og er 5 gange blevet kåret som gazelle-virksomhed. Der er mere end 70.000 kunder i vores portefølje, og vi ser det som vores klare mission at sikre dem alle solide og brugervenlige løsninger kombineret med markedets bedste service.

collage_karriere02_single_2017.jpg

Du vil elske at arbejde hos os

- for vi gør rigtigt meget for vores medarbejdere

Vi tror på, at et rigtigt godt arbejdsmiljø giver glade og tilfredse medarbejdere. Derfor tilbyder vi en masse goder, som er med til at forsøde tilværelsen her i DanDomain.

Som medarbejder hos os bliver du en del af en stor familie, som elsker at lave en masse ting sammen. Vi går bl.a. i biografen, deltager i events, foredrag, julefrokost, sommerfest, oktoberfest og en masse andre sociale arrangementer. Desuden får vi ofte gratis billetter til fodbold eller fx en tur i Regnskoven.
Yderligere får du disse goder:

 • Pensionsordning
 • Bonusordning
 • Lækker og sund frokost og morgenbuffet
 • Træningsfaciliteter
 • Massage og fysioterapi ordning i samarbejde med Randers Fysioterapi
 • Sundhedsforsikring
 • Kaffe, the, kakao, køleskab fyldt med sodavand
 • Frugtordning
 • Spændende arrangementer via Personaleforeningen

Praktikforløb og afgangsprojekt

vi tilbyder dig en chance for et forløb i unikke omgivelser

Vi har så meget at tilbyde, og det tilbyder vi dig. Kom i praktik hos os eller skriv dit afgangsprojekt.

Vi vil meget gerne kende din studieretning, hvor du studerer, og hvornår du forventer at skrive opgave. Har du på nuværende tidspunkt en problemformulering, må du meget gerne vedhæfte den samt din metode. Alternativt vil vi gerne vide, hvilket område du vil skrive opgave inden for, samt hvad du forventer at få ud af opgaven.

Du får desuden adgang til de samme personalegoder som alle andre, da du er en del af DanDomain-familien, når du er her.

Hvis du skal skrive opgave

Der er et bredt spektrum af opgavemuligheder hos os. Vi vil gerne overlade kreativiteten til dig og ikke fastsætte projektområderne på forhånd.

Men som inspiration kunne det f.eks. være:

 • Cloud computing
 • E-commerce
 • E-commerce data intelligence
 • User Experience
 • Infrastruktur og netværk
 • Ledelse og HR
Send din ansøgning

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at sende en mail til job@dandomain.dk.

Randers som arbejdsplads og bosted

- vi har alt fra fodboldhold i Superligaen til regnskov og vores egen Elvis

Randers er en handelsby med havn, fodboldhold i Superligaen, kulturelle oplevelser, unikke shopping-muligheder, fantastisk natur, Gudenåen og Randers Regnskov.

Byen byder på alt, hvad hjertet begærer - uanset om du er ung eller gammel. Randers er en by i rivende udvikling, og med fantastisk natur lige i nærheden, så er Randers en by, der er særdeles seværdig og ikke mindst værdig at bo i.

Hvis du synes, du vil passe ind i vores team, så vil vi gerne snakke med dig

Se vores ledige stillinger her

Webshop

Danmarks stærkeste webshopplatform

Prøv gratis i 30 dage

Hjemmeside & E-mail

Få din egen hjemmeside, blog eller e-mail

Se løsninger her

Hosting

Sikker hosting med fokus på dine behov

Se dine muligheder